Durva fordulattal folytatódik az Erdősiné Saga

2016. március 30. 14:52
Trombitás Alfréd
Szegedi Kattintós
Az eset tanulsága, hogy bárki is találta ki Erdősiné és a kopaszok bevonását a népszavazási ügybe, rettentő bénán hajtotta végre az akciót. A Fidesz ebből a hurokból még akkor sem tudná kirántani a nyakát, ha Kubatov Gábor Csecsenföldre emigrálna.

„Bizonyára ezerszer megbánta már Orbán Viktor, hogy a vasárnapi boltbezárás ügyében engedett a kereszténydemokratáknak, mivel a kis hazugságokat csak egyre nagyobb hazugságokkal tudja fedezni a kormány. A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos nem örülnek a fiúk) után most már arra is van bizonyíték, hogy a hatóságok is nyakig benne voltak az ügyben.

Péterfalvi Attila Indexhez került levele a vásárnapi boltbezárásos népszavazással kapcsolatban teljesen egyértelművé tette, hogy a hatóságok összekacsintottak a herceghalmi polgármester civilnek álcázott nejével.(...)

Az eset tanulsága, hogy bárki is találta ki Erdősiné és a kopaszok bevonását a népszavazási ügybe, rettentő bénán hajtotta végre az akciót, és nyilván a Fideszen belül már meg is kapta érte a megfelelő büntetést. Ha valaki most kiállna a nyilvánosság elé, és magára vállalná az egész elbaltázott ügyet, akkor magával rántana egy csomó hivatalt és persze Erdősinét, és a kopaszokat, ugyanakkor az ellenzék tovább izmosodhatna a botrány részleteinek kibontása által.

Lényegében nem látszik jó megoldás a Fidesz számára, ebből a hurokból még akkor sem tudná kirántani a nyakát (és nem Nyakót!), ha Kubatov Gábor (aki az ügy kirobbanása óta bujkál a sajtó elől) Csecsenföldre emigrálna. A jelek szerint a kormány alaposan megfontolta azt az eshetőséget is, hogy hagyja az egész veszett ügyet, és visszaállítja a boltok régi nyitva tartását, ezáltal az egész botrány okafogyottá válna. Döntés persze még nincs, hiszen ez hatalmas politikai veszteséggel járna, de a tény, hogy egyáltalán gondolkodnak rajta, sokat elárul a botrány méreteiről. Ahogy egy dakota ember mondta egyszer menekülés közben: „Nem szégyen a futás, ha mögötted száz vérszomjas sziú harcos lohol.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Esszenciálisan intellektuel, szoci-proli, bellib-ballib szint.
Hogy azorbán éjjel felriadva, kipattant ötlettől vezérelve, kopaszokat küld, hogy a nagy Nyakót valahogyan visszatartassa...
Ekkora megoldás még a CIA-nek, Moszadnak, Oroszoknak sem jutna eszébe.
Ráadásul: titokban, hogy senki még csak ne is gondoljon ilyesmire, hogy a kopaszok...
Hogy egy ilyen szürreális a sztoriért mit fizetne Hollywood...

Zorbántól minden kitelik...
Még az is, hogy két év múlva újra nyer...
És - miután minden cél kipipálva - még arra is vigyázni fog, ne legyen kétharmad.
Mert arra már akkor semmi szüksége nem lesz, hisz mindent a saját akarata szerint formált.
Lehet, hogy a kopaszokat is már ezért mozgósította. Proaktív, na.
Ez az, ami nektek nem megy.

Elmagyarázom Oblomov, hogyan kommunikál TrombiFédi.

:Az ügyben szereplő orbán-kézivezérelt kopaszok nyilván árja-fehér-felsőbbrendűek s eképpen van az, hogy nem tetszendö nekik illetve zokon vennék Trombialfredo szóhasználatát miszerint pfuj szerecsenek , fehérremoshatatlanak lennének (értsd: feketék tehát idegenfajúak).

Mostmár érted-é Oblomov? Így kommunikál TrombiFrédi.

Így:
"A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos nem örülnek a fiúk) "

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés