Izraeli miniszter: A belgák csak csokit esznek az ellenség meghatározása helyett

2016. március 23. 15:03
A belga és más nyugati titkosszolgálatok munkáját kritizálta Yisrael Katz, Izrael titkosszolgálatért felelős minisztere a brüsszeli terrortámadás kapcsán, aki szerint meg kell határozni, ki ellenség és agresszor, a belgák viszont ehelyett csak csokit esznek és parádéznak a liberalizmusukkal.

Yisrael Katz, az izraeli titkosszolgálatért felelős miniszter kritikus hangnemben nyilatkozott Belgiumról, Nyugat-Európáról, sőt Amerikáról is a brüsszeli támadások kapcsán - írja a Jerusalem Online. A miniszter szerint a kritizáltaknak nincs jól meghatározott ellenségképük,ezért nem tudnak eredményesen harcolni a terrorizmus ellen.

Mint mondta: „Először is, meg kell határoznunk, ki az ellenség és az agresszor. Ha a belgák továbbra is csak eszik a csokit, élvezik az életet és parádéznak a liberalizmusukkal, és közben továbbra sem ismerik fel a muszlimokat, akik terrorszervezetként üldögélnek körükben, nem fognak tudni harcolni ellenük.

A miniszter szerint „ha nem definiálod pontosan, ki az ellenséged, nem tudsz ellene globális harcot vezetni. Mi is éljük az életünket, de nincsenek illúzióink abból adódóan, hogy tudjuk, ki ellenség és ki nem. Sem az európaiak, sem az amerikaiak nem tudják, ki áll velük szemben” – fejtette ki Katz.

 

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valljuk be, a metodikát illetően nagyon is van igaza.

Nehezen tud váltani Európa.
Hozzászoktak a definíciók, izmusok ismétlő kántálásába, a bélyegek osztogatásába.

Minderre eklatáns példa a migráció kezelése.

Józan ész hiányban szenved a kontinens vezető gárdája. (Nem mintha a népeknek sok lenne belőle).

Könnyű nekik, ők 1948-ban meghatározták, hogy az ellenség: az egész világ, az agresszor: hát az sajnos maga Izrael. Belgium nem egy másik ország megszállásával jött létre, ott a meghatározás kicsit komplikáltabb.

Zsido szidja a liberalisokat, en mar asszem csak egy kavet kerek :)

Hajra Izrael (hogy ezt kell leirnom?!), egyedul nektek szabad kimondani az igazat, minket kot az a rohadt PC-szajkosar )))

Belgiumban a vallon-flamand ellentét körül forog minden, azt sem tudják megoldani, épp úgy mint Izrael a zsidó-arab/palesztin kérdést.

Azért a pénzt se felejtsd el!

Azért a szentté avatással még várnék a helyedben!
Például még előttem sem tiszta, hogy ki lőtt vissza először.
A másik: Mindenütt emberek csinálják a politikát és emberek tudósítanak az "igazságról".
Egy biztos: Amit ez az ember mind, önmagában igaz, Európa vezetői semmire sem mennek a PC dumával.

Te hogy kezelnéd a migráns kérdést?

A szívemből beszél. Izrael tudja, meri, teszi azt ami szükséges nemzeti léte, identitása, kultúrája megőrzése, gyarapítása, gazdagítása, népe védelme érdekében. Csak tanulni lehet tőle.

Izrael nélkül nem lesz rend Európában. A nemzetfeladó ballib erőket Európa szintjén kell karanténba helyezni. Kezdve az elkorcsosult, idegen érdekeket szolgáló magyar baloldallal, gyökértelen liberálisokkal.

Európának nem lehet ellensége. Aki ilyet állít, az nem európai. :-))))

:-)

George Lincoln Rockwel beszédéből idézel?

A folytatás már nem tetszik? ;-)

Amikor egy civilizáció a dekadenciája során eljut gyengeségének ilyen fokára, csak egy igen ritkán előforduló történelmi esemény állíthatja meg a társadalom összeomlását, mivel a dekadencia naponta világosabbá válik. Csak ha a haldokló társadalomnak még mindig van elegendő életenergiája ahhoz, hogy létrehozzon egy szellemi óriást, aki isteni erővel visszatér népének ősi hősiességéhez és képes felrázni és kivezetni a civilizációt álmának és halálának történelmi éjjeléből, haldokló népe ellenállása ellenére, amely hosszú ideje csak a békéért él és halálos álmát alussza, csakis így képes egy társadalom még egyszer felemelkedni egy időre.
A nyugati, árja civilizáció a XIX. század folyamán túljutott azon a történelmi ponton, ahol a pokol tornácára vezető úton már nincs visszatérés, ahogy ezt helyesen jegyezte meg Spengler, Chamberlain és mások is. Nem készítette-e ez elő Adolf Hitler hihetetlen, csodálatos eljöttét az utolsó lehetséges pillanatban? Nem ez volt-e az egyetlen lehetséges életút egy intelligens, fogékony, érzékeny ember számára, akit egy undorító, öngyilkosságra hajló civilizáció vett körül? Ez a világ hajlandó volt lemondani a pillanatnyi élvezetekről, mert Hitler kiutat kínált egy elzsidósodott, kannibalizált, elbutított, a dzsungelbe a humanizmus” nevében hanyatt-homlok visszamenekülő civilizáció lélekölő realitásából.
Ami azt illeti, a dekadencia és rombolás zsidó erői által AdoIf Hitlernek a civilizációért harcoló hőseire mért félelmetes büntetés annyira elbátortalanította és terrorizálta a világot, hogy meg azok is, akik képesek meglátni és megérteni az emberiséget fenyegető veszélyt, és a szabadulás útját - ahogy azt megmutatta AdoIf Hitler - annyira szánalmasan ragaszkodnak életükhöz, szabadságukhoz és kényelmükhöz, hogy nem merik a fehérek túlélésének szent szikráját saját életük leheletével felszítani, pedig azt hamarosan meg kell tenni - vagy ez a szikra mindörökre kialszik.

stb.....

Arra a Bächer Ivánra gondolsz, aki azt írta; "A fasisztákra fogok szavazni, döntöttem el, mire a Körútra kiértem. A fasisztákra leszek muszáj szavazni. Nem tehetek majd mást. Rájuk kell szavaznia minden tisztességes, demokratikus magyar polgárnak. Másképp nem lesz soha tisztességes, demokratikus polgári Magyarország."?
Forrás: http://konzervatorium.blog.hu/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés