Ma ez a legvalószínűbb forgatókönyv

2016. január 30. 14:14

Somogyi Zoltán
Facebook
Készülhet az ország az előrehozott választásokra. A parlament ugyanis leszavazza ezt a kezdeményezést, a Fidesz szerint pedig – fogják majd mondani – így nem biztonságos az ország, kell a kétharmad újra, ezért pedig az új választás.

Készülhet az ország az előrehozott választásokra. A Parlament ugyanis leszavazza ezt a kezdeményezést, a Fidesz szerint pedig - fogják majd mondani - így nem biztonságos az ország, kell a kétharmad újra, ezért pedig az új választás. Ma ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez hülye!

Nekünk jó az a zakó amit kaptok, 2018-ban is. Mi ráérünk, seggfej. Gondolkodj inkább 2022-ön!

Ha ezt ötölték ki a kormány ellen akkor őngól, mivel nem a kormánynak tartottak be ezzel a tervvel, hanem az egész országnak.

Ha meg az előrehozott választást akartak kiprovokálni akkor meg szivni is fonak, mivel a 2/3 os felhatalmazás az Alkotmánymodósitás az ország érdekében akkor még azok is behuzzák a fideszt aki nem szándékoztak rájuk szavazni, hísz a biztonságukról van szó.

Ki volt az a barom aki a törvény bojkottálását javasolta kormánybuktatás céljábó a migránciós válság és a növekvő terroveszly következtében, mikor pont az ország és az emberek megelöző védelmét akarja a kormány a parlament által törvényesen bebiztosítani s a lehető legnagyobb biztonságot elérni. Még így sincs rá 100% os garancia, mivel már nem keletről várhatjuk a veszélyt hanem nyugatról is hál Istennek a Brüszeli agyamenteknek és Merkelnek.

Ne legyen kétsége senkinek, ha arról lenne szó, hogy választások lennének ezzel az üggyel kapcsolatban még a 4/5 et is elérheti a kormánykoalició.
Biztositaná a többség a megfelelő törvények meghozatakát.

Somogyinak elgurult a gyógyszere és álmodik a nyomo, kinjukba már félrebeszélnek.

Kár, hogy ezt e tetszetős elméleted a fránya tények nem igazolják.
- Hagyó évekig ült előzetesben - Polt (fideszes ügyészség)
- Ítélethozatal után kisétált - a független (=ballib.) bíróság

De hát állítólag mindenkinek elege van a diktatúrából! Vagy mégsem?

Mostanság nagy lehet a zavar az ellenzéki fejekben. Pedig csak egy kicsit kéne gondolkodni, ha a nyugati országokban komoly belpolitikai problémát okoznak a befogadott migránsok, akkor gondolkodás nélkül megpróbálják rátolni azokat a keleti országokra. Még akkor is, ha ettől kettészakad az EU. Ők már valószínűleg kivették a pénzüket a keleti országok csatlakozásából, megkeresték rajtunk, amit lehetett, most minket dobnak oda koncként a migránsoknak.

Erre kéne felkészülni, de hát az ellenzék már tavaly nyáron is váltig tagadta, hogy migránsügy lenne, még Röszke, meg a Keleti pályaudvari gyülekező után is.

Ha a jogbitorlás és a visszaélések célja a zsarnoki hatalom megszerzése, s eme szándék a nép számára nyilvánvalóvá válik, a népnek joga és kötelessége az ilyen uralmat lerázni és sorsát, biztonságát jobb őrökre bízni.

(Thomas Jefferson)

A ballib gondolatolvasók:-)))))))))))))))
Annyiszor félregondolkodta a karosszékükből:-)))))))))))

Magyarországon nem az a baj, hogy túl sűrű a megmérettetés, hanem az, hogy túl ritka.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés