Kövér: Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát

2015. december 13. 12:37
A házelnök is felszólalt a Fidesz kongresszusán, például arról is beszélt, hogy ha a Fidesz nem akar az MSZP sorsára jutni, akkor be kell vonnia a fiatalokat. Kövér László aztán kifejtette, hogy nem akarják a Soros-félék nyitott társadalmát, azt viszont szeretnék, ha a lányaik az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekik.

A szervezetépítést, a 2018-as választásra felkészülést nevezte az új Fidesz-elnökség egyik legfontosabb feladatának Kövér László házelnök, a Fidesz választmányi elnöke a kormánypárt XXVI., tisztújító kongresszusán, Budapesten. A politikus szerint a Fidesznek – Kelet- és Közép-Európa legerősebb politikai közösségének – szembe kell néznie azzal, hogy ha nem akar az MSZP sorsára jutni, vagyis ha nem akarja nyugdíjasklubok hálózatává „aszalni” a szövetséget, akkor be kell vonnia a fiatalokat. Ez mindenkinek feladata a pártban, mert „minden Fidesz-tag felelős minden Fidesz-tagért” – hangsúlyozta.

Az Országgyűlés elnöke azt is mondta, „nagy párt vagyunk, sokféle ember, sokféle érdek”. „Próbáljunk meg ezekkel együtt élni úgy, hogy a közjó szolgálata tekintetében semmilyen felróható hibát ne kövessünk el a közvélemény szemében”. Figyelmeztetőleg hatott – elevenítette fel – a két elveszített időközi országgyűlési választás – Veszprémben és Tapolcán – és az így elveszített kétharmados parlamenti mandátumtöbbség.

„Reális alternatívát felmutatni képes ellenzék nélkül önmagunkkal kell megküzdenünk” - fogalmazott, jelezve, hogy ebben a helyzetben a „belső ellentétek” szükségképpen felnagyítódnak, ami „a felelősségünket csak felerősíti”. A belső ellentétekről annyit mondott: soha nem tartottak igényt több bizalomra és megbecsülésre a választóktól, mint amennyit egymás iránt tanúsítanak a közösségen belül.

Lányok, szüljetek!

Kövér László arról is beszélt, „tudjuk, mit akarunk és mit nem”. „Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát”, „nem akarjuk a genderőrületet”, és azt sem – fogalmazott –, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol „férfigyűlölő nők” és „feminin férfiak” a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk” – tette hozzá.

Nem akarjuk a multikultit” sem – folytatta a politikus –, mert „ami ma Európában van, az nem multikulturalizmus a szó valódi értelmében”, hanem egy olyan kísérlet, ami „gyökértelen barbárok szállásterületévé” alakítaná át a kontinenst. Az európai politikáról Kövér László úgy fogalmazott, Magyarországnak az a tét, hogy vagy „egy Európai Egyesült Államok” periférikus tartományaként végzi a történelmét, vagy egy sokszínű Közép-Európában megőrzi nemzeti szuverenitását. „Levegőt akarunk, szabad levegőt: önálló magyar Magyarországot akarunk, keresztény kultúránk, hagyományaink megőrzését, a nemzetek Európáját” – mondta a házelnök, választmányi elnök.

Összesen 234 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...
– Miből él?
– A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium..."

http://vastagbor.atlatszo.hu/2..

Soros helyett itt van nekünk Finkelstein meg Birnbaumk úr, ja hogy ők a Likud legbefolyásosabb háttéremberei és Netanjahu legfőbb tanácsadói,Birnbaum még a kabinetfőnöke is volt.

Ez már nem lépi át az ingerküszöböt. Habonyékkal azt csinálnak amit akarnak nálunk.

Finkelstein Birnbaum meg a Lendvai utcában.

"..Rendszeresen kapcsolatban vannak, legutóbb két napja járt Orbán Viktornál Arthur Finkelstein – mondta az RTL Híradónak a miniszterelnök. Azt viszont nem árulták el, hogy kitől kapja a fizetését Finkelstein..."

http://index.hu/belfold/2015/0..

"..Az első számú kapcsolattartó a miniszterelnök főtanácsadója, a pozíciót ugyan nem viselő, ám a Századvég Alapítványt informálisan irányító Habony Árpád, akivel döntően tolmácsokon keresztül zajlik a kommunikáció. Magyarországi tartózkodásaik során Finkelstein és Birnbaum "csoportos foglalkozásokat" tartanak: ezeken az üléseken a Fidesz kommunikációjában kulcsszerepet játszó vezető politikusok - köztük Orbán Viktor is - vesznek részt. A Narancs információi szerint Orbán kifejezetten jól megérti magát Finkelsteinnel..."

"..Finkelstein a kilencvenes évek közepe óta máig az izraeli jobboldal legbefolyásosabb háttérembere..."

"..Mint mondtam, diszkrét szakma a miénk. Az azonban nem titok, hogy a magyarországi politikai és kormányzati elit, valamint Finkelstein úr és társai között tudástranszfer zajlik. Ebben mi – és személyesen én is – közvetítők vagyunk.”.

http://szazadveg.hu/foundation..

"..Pintér Sándor belügyminiszter Fodor Gábornak adott írásbeli válaszában elárulta: Arthur Finkelsteint, a Fidesz kampánytanácsadóját nem világította át az Alkotmányvédelmi Hivatal.."

http://mandiner.hu/cikk/201511..

A vár esze - Arthur J. Finkelstein, a Fidesz politikai tanácsadójának pályaképe

http://magyarnarancs.hu/belpol..

Amennyiben Soros kiveri a biztosítékot akkor Finkelstein és Birnbaum miért nem??? Ők nem avatkoznak bele a magyar belügyekbe??

Szerintem élesre fent billentyűzettel várták már a smogger-félék a híradást a Fidesz-kongresszusról, hogy mielőbb fröcsöghessenek.
Egészségükre.

A ferfi elete vegeig nemzokepes, a no max a valtozokorig szulokepes. A biologia nem liberalis es nem demokrata...

Vagyis egy ferfinek nem kell valasztani karrier es csalad kozt. Befuthat egy karriert, epithet egzisztenciat 50 eves koraig akar, majd vallalhat gyereket. Egy no ha tobb gyereket akar es joesellyel egeszsegeseket akkor 30 ev alatt idealis szulnie az elsot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés