KGBéla vallhat

2015. október 15. 08:21

Megyeri Dávid
Magyar Idők

A Jobbik számára az öröm után eljött az azonnali válaszok órája.

„Legalább az EU és benne mi is bizonyíthatjuk, hogy nem vagyunk egy következmények nélküli kontinens. Az idegen államok részére történő információszerzést és -átadást mindenütt a világon a legsúlyosabban szankcionálják.

Külön pikantériája az ügynek, hogy mindezt egy olyan párt képviselője követhette el, amely magát a politikai paletta egyedüli valóban hazafias alakulatának tartja. Ezért aztán külön kedvező fejleményként lehetne elkönyvelni, hogy a jelek szerint minden szereplő örült már a jogi bizottság mentelmi jog felfüggesztésére vonatkozó javaslatának. Örült maga az érintett, örült pártja, s persze örült a magyar közvélemény is. Miután kiörülték magukat a Jobbik háza táján, most már csak az van hátra, hogy végre-valahára beváltsa a pártvezetés azt a korábbi könnyelmű ígéretét, hogy mindent kivizsgálnak. Végre válaszolhatnak rá, miként kerülhetett a magát nemzetinek tartó párt soraiba egy idegen titkosszolgálati érintettségű, zavaros múltú személy. Továbbá számot adhatnak arról is, vajon pénzszerző tevékenysége miatt volt-e számukra hasznos a luxusban élő Kovács Béla.

Mit tudhat továbbá róluk nevezett, hogy ily körömszakadtáig védik. Úgy is fogalmazhatunk: a Jobbik számára az öröm után eljött az azonnali válaszok órája. Kovács Béla pedig kénytelen lesz a különböző közlekedési csomópontokon, egészségügyi intézményeken átvezető menekülőművészeti akciói után végre érdemi válaszokat adni a hatóságoknak. Olyan tájékoztató lesz ez, amelyről nem oldaloghat, somfordálhat el, mint ahogy azt tette tavaly a média s a közvélemény elől megszökve.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/92665

Ajánljuk még a témában