Roncsdarabot találtak Réunionnál: a maláj gép szárnya is lehet

2015. július 29. 23:38
Szakértők szerint lehetséges, hogy a tavaly márciusban eltűnt MH370-es szárnydarabját sodorta a partra a víz az Indiai-óceánban fekvő Réunion szigetén. Valószínű, hogy a roncsdarab egy Boeing 777-eshez tartozik, és legalább egy évig volt a vízben.

Egy repülőgép szárnyának egy darabját mosta partra az óceán Réunion szigetén: a sziget Magadaszkártól nem messze, az Indiai-óceánban fekszik. Szakértők szerint lehetséges, hogy a tavaly márciusban eltűnt maláj gép roncsát találták meg. 

Több száz fotót néztem meg és beszéltem több kollégámmal is, és mind azt gondoljuk, hogy a szárnydarab valószínűleg egy Boeing 777-eshez tartozik. Az MH370-es is egy ilyen típusú gép volt” – mondta Xavier Tytelman repülésbiztonsági szakember.

Tytelman hozzátette: „a réunioni rendőrség vizsgálja a roncsot, és a jenlegi információk szerint a szárnydarab legalább egy évig volt vízben, ami szintén erősíti azt a teóriát, hogy az MH370-es járathoz tartozik”.

Réunion mintegy 6300 kilométerre fekszik attól a helytől, ahol az MH370-est utoljára észlelték, de az óceáni áramlatok iránya miatt nem kizárt, ott mossa partra a víz a roncsokat – írja az Index.

A Kuala Lumpurból Pekingbe tartó malajziai repülőgép 2014 márciusában tűnt el 239 emberrel a fedélzetén, azóta nem sikerült a nyomára akadni.

Fotó: Yannick Pitou/AFP

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Figyelj, ha nem értesz valamit, akkor miért vitázol? Ugorj fel egy összeesküvős oldalra, ott majd megveregetik a hátadat.

Neked, észérvvel? Felesleges. Te már eldöntötted, hogy a gyíkemberek rabolták el a gépet, és bármi, ami az óceánba esik, azt látni kell.

Válaszok:
gwrf | 2015. július 30. 9:35

mindenesetre én ajánlom neked, fizess be egy óceánjárós utazásra, és amikor senki nem látja, bátran ugorj bele a vízbe.

Ha egy virágcserepet meg lehet találni, téged is simán meg fognak.

csak hát a jó ferenc éppen azt állította, hogy konkrét bizonyítéka van a kágébésnek arra nézve, hogy nem ők voltak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában