Bábcsere vagy megtisztulás?

2015. július 20. 15:59

Vágó Gábor
Falra ment a parlament
Sokkal érdekesebb kérdés, hogy valódi megtisztulás és átalakulás jön-e a NAV-nál, vagy csupán annyi történt, hogy Simicska Lajos elvesztette az utolsó hídfőállását az államapparátusban.

Sokkal érdekesebb kérdés, hogy valódi megtisztulás és átalakulás jön-e a NAV-nál, vagy csupán annyi történt, hogy Simicska Lajos elvesztette az utolsó hídfőállását az államapparátusban, és Vida helyett jön egy Orbán hű végrehajtó. Az elmúlt fél évben végrehajtott személycserék ezt a forgatókönyvet erősítik. Az is meghúzódhat a lemond(at)ás mögött, hogy a kormány potenciális külföldi beruházókkal történő tárgyalásai során visszatérő elem lehetett az a kérdés, hogy »Miként is lett kitiltva az USÁ-ból az adóhatóságotok elnöke korrupció miatt«? Ahhoz, hogy érdemi változásról beszéljünk, hozzáállásbeli változás is szükséges. Milyen szép is lenne, ha a Vida időszaka alatt elvetett hatékony módszertan alapján göngyölítenék fel az áfacsaló láncokat, pláne, ha az orgazdaként üzemelő cégek polcaira is ránéznének az ellenőrök. De jó is volna, ha a valódi áfacsaló bűnözők üldözésére szakosodott KÜIG-et visszaállítanák a profi szakembergárdájával együtt. Az már végképp a vágyálom kategória, hogy ne nézze a NAV alapból bűnözőnek az összes adófizetőt.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sokkal érdekesebb kérdés....

"Vágó Gábor 2014 elején közölte, hogy a 2014-es választásokon már nem indul. Később kilépett a pártból. Schiffer András cáfolta, hogy Vágó párton belüli harcok áldozatává vált, szerinte Vágó "kiégett"."

Akkor most tisztázni kellene, hogy kiégett, vagy tűzet fogott, mint a kialudt tűzhányó, melynek oldalán lávafolyam van.

Elek én téged nem értelek.

Honnét vetted, hogy az elnökhelyettest fogják kinevezni az újonnan felállítandó adóhivatal elnökének?

"Engem személyesen azért még érdekel, hogy ezek után is folytatja-e Vida az ellenem irányuló perét, mert korruptnak neveztem? Mindenesetre egy összegző ünneplést megér a lemondás ténye. Gyere el te is csütörtökön az Aurórába!" - írja Vágó Gábor.

Ni van? Az Auróra kapitánya Vágó Gábor lett és az Auróra lőni fog? Ez már akkor forradalom?

Ne mondjál rá ilyen. Népművelő. Zagyva György Gyulát is milyen kedvesen "megnépművelte". ;-)
http://mandiner.hu/cikk/201302..

:-)
Vágót fenyegeted?
Milyen dolog ez, amikor szívélyesen hív az Aurórára?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés