Éljen soká a humánus és gender szervkereskedő-hálózat!

2015. július 17. 18:47

B. Boogieman
Tutiblog
Amiről szó van: egy jogilag abortált 9 hónapos csecsemő szervét átültetni egy jogilag megszült másik 9 hónapos bébibe úgy, hogy az előzőt kinyírjuk.

„Egy PP-s igazgatónő lazán ecseteli ügyfelének, hogyan lehet megvenni mennyiért az abortált magzatok a legyilkolt csecsemők szerveit, szöveteit, őssejtjeit és hasonlókat. Nos, ez konkrét szervkereskedelem, szövetségi bűntény a legjavából, de Amerikáról sokat elárul manapság, hogy miközben a fegyverbuzi-konföderációs-vallásifanatikus-donaldtrumpos trollnak beállított »konzervatív média« ezen pörög egy hete, az úgynevezett »mainstream média« – ami arrafelé a 444-Index tengelynek felel meg, a füle botját se mozdította jó ideig, miközben már a Coca Cola is szivárványba borult, és a melegházasságon pörög Amerika lassan fél éve.

Amikor kiderül, hogy a laza igazgatónéni épp páros lábbal tipor Amerika összes hatályos törvényén, már muszáj volt valamit tenni, aminek az eredménye valami olyasmi lett, mint amikor »óh szegény asszony,hogy meghurcolják, pedig neki van igaza«. A vége a mai »elnöki tweet« ami a liberális logika csimborasszója: Obama-papa képes volt azt mondani, hogy »nincs olyan gyermeki élet, amelyet figyelmen kívül lehetne hagyni«. Ezen már nem csak a konzervatív Amerika fagyott le, hisz amiről szó van:

Egy jogilag abortált 9 hónapos csecsemő szervét átültetni egy jogilag megszült másik 9 hónapos bébibe úgy, hogy az előzőt kinyírjuk. Konkrétan. (...)

Amerika szellemi elitje konkrétan mindent megtesz azért, hogy elsikálja azt a tényt, hogy egy több milliárd dollárnyi alappal rendelkező, magát liberálisnak és feministának, valamint a jogegyenlőség harcosának beállító szervezet szisztematikus népirtást rendezhessen a területén évtizedek óta, mindezt úgy, hogy ehhez fekete jogharcosok és az elvileg fekete bőrű elnök hathatós támogatását képes magának biztosítani. Olyannyira, hogy már az se lesz botrány 2015-ben, amikor ez a szervezet a további dollár milliárdok reményében az iparilag által megölt gyermekek szerveivel kereskedik délidőben Los Angeles gazdagjai számára.

Itt tart Amerika. 2016-ban meg választások lesznek, amelynek egyik fő esélyes nem más, mint a Planned Parenthood és a »pro choice« mozgalom egyik élharcosa, Hillary Clinton, aki »személyes példaképének és hősének« nevezte Margaret Sangert egyik nyilatkozatában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 231 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha jól tudom kezdetben csak orvosilag indokolt esetben hagyta jóvá az abortuszt az Államokban és Kanadában is egy bizottság. Onnan jutottak el idáig...érdemes ezen elgondolkodni eutanázia témában is.

és amivel vissza lehet azzal vissza is fognak. tapasztalat, ugye

De azért a témához visszatérve, valahogy mégis álságosnak érzem mondjuk azon emberek felháborodását akik az abortuszt általában támogatják, minden megkötés nélkül, akár a terhesség utolsó hónapjáig. Azok a babák is szemétként végzik, szemétégetőkben.

A kanadai állam is állja az abortusz teljes költségét. Szemben mondjuk a gyermekfogászattal amely teljes egészében térítéses (asszem ez a megfelelő szó arra amikor a kezelést ki kell teljes egészében fizetni).

De a kínaiak alemberségét se könnyű felülmúlni, egy példa

http://www.dailymail.co.uk/new..

Nehéz kérdés milyen alapon lehetne teljesen elutasítani szekuláris társadalmakban. Mármint ha kizárjuk a vallási alapvetést.

Viszont a mégoly alapossággal megindokolt és kezdetben szigorú feltételekhez kötött engedélyezéstől simán eljutottak ide, magukat humánusnak, etikusnak meg mindenféle jónak képzelő társadalmak.

Számomra a konklúzió az, hogy veszélyes dolog amikor az ember elkezd Istent játszani. Mondjuk ez se új. ;)

nem támogatom az abortuszt, ha felelőtlenül fogant a magzat, mert vannak dolgok amiknek meg kell fizetni az árát. de vannak olyan esetek, ahol orvosilag nincs más választásod...tudod ha választani kell az anya és a magzat élete között, akkor az anya életét mentik.

Akkor sajnos ki kell, nem teheted tönkre a saját életed sem egy olyasvalamiért ami sosem lesz normális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés