Fidesz: Pad Gyurcsány embere, Rig vállalhatatlan náci, csak Fenyvesi jó

2015. április 11. 12:10
A Fidesz szóvivője a szocialista Pad Ferencet Gyurcsány Ferenc emberének nevezte, a jobbikos Rig Lajost pedig vállalhatatlan nácinak. A tapolcai időközi választás előtti napon teljesen felpörgött a kormánypárt kampánygépezete.

Fenyvesi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyűlési képviselőjelöltjének személye garancia arra, hogy minden fejlesztés és a munkahelyteremtés is folytatódni fog a térségben, mondta Dódity Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Fenyvesi Zoltán bebizonyította, hogy képes érdemben képviselni a tapolcai térségben élők érdekeit, hangsúlyozta a szóvivő, aki szerint a „szélsőjobb és a szélsőbal jelöltjei” alkalmatlanok erre. Úgy fogalmazott: a Jobbik jelöltje, Rig Lajos egy vállalhatatlan náci, akinek nézetei szinte lehetetlenné teszik a vele való együttműködést, és képtelen lenne bármit is elintézni az ott élőknek.

Rig Lajos a tapolcai kórházzal kampányolt - folytatta Dódity Gabriella -, ugyanakkor egyetlen kérdést, javaslatot sem fogalmazott meg a minisztérium felé. A Jobbik az üres szavak és ígéretek pártja, mondta a Fidesz szóvivője. Az MSZP és a DK jelöltjét, Pad Ferencet álszent baloldalinak nevezte, aki azt mondja, hogy a munkásokért dolgozik, miközben pont hogy belőlük él, csak a saját zsebét tömi, azon kívül mással nem foglalkozik, így a szóvivő. Dódity Gabriella szerint Pad Ferenc összebútorozott Gyurcsány Ferenccel is, sőt szerinte még az is kiderült, hogy Pad valójában Gyurcsány embere, és ha megválasztják, a DK elnöke csak hatalmi ambícióit fogja képviselni.

A kormánypárt szóvivője úgy látja, egyértelmű, hogy aki a vasárnapi időközi választáson Pad Ferencre szavaz, az nem másra, mint Gyurcsány Ferencre adja le a voksát. Összegzése szerint a vasárnapi szavazás arról szól, hogy jobbá tegyék az Ajkán, Sümegen és Tapolcán élők életét, hogy olyan ember képviselje őket az Országgyűlésben, aki képes érdemben tenni értük, „nem pedig csak a száját jártatja, mint Rig Lajos, vagy pedig csak a saját zsebét tömi, mint Pad Ferenc”.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"..fellendülhet a Romániába tartó bevásárlóturizmus, miután a szomszédos országban a tervek szerint júniustól 9 százalékra csökken valamennyi élelmiszer általános forgalmi adója


a román piacon jelentősen mérséklődik a termékek áfatartalma, és a Magyarországon jellemző 27 százalékos kulcsnak csupán a harmada terheli majd a romániai árucikkeket, az eddiginél több család dönthet úgy, hogy hétvégente néhány kilométerrel arrébb intézi nagybevásárlásait, esetleg összekötve egy turisztikai programmal. Ezek a kiadások nem a hazai költségvetést gyarapítják majd - jegyezte meg..."

http://hvg.hu/gazdasag/2015041..

Magyarország?????? Fidesz??????

Kész-Pad-Rig-ben. ;-)

Gondolom nálunk majd emelik, elfogyott a stadionokra a pénz.

Pedig Románia nem is dübörög úgy mint mi és nem Európa legerősebb kormánya kormányozza, és nix ugribugri. :)

Mit vársz az egykori ifjúkommunistáktól ?

Orbán, Rogán, Kósa stb. ifjúkommunista kisz titkárok voltak.

Némi szunnyadás után újra működnek a pavlovi reflexeik.

Ugyi! :) Nem rossz zene és nekik van mondanivalójuk.

Örülök, hogy tetszett.

Szerinted most nem hitelből, bocsánat kötvényből :) megy a buli???

2011. december

"..Több mint ezermilliárd forintnyi magyar államkötvényt halmozott fel a Franklin Templeton befektetési alap, ezzel valószínűleg az ország legnagyobb hitelezőjévé vált. Az ilyen koncentráció rendkívül komoly veszélyt jelenthet, de vész esetén stabilizálóan is hathat, írta a Napi Gazdaság.
Franklin Templeton amerikai befektetési alapkezelő az elmúlt fél évben hatalmas mennyiségű magyar állampapírt vásárolt, állománya meghaladja az ezermilliárd forintot, a forint- és a devizás államadósságunknak is több mint tíz százaléka a Templeton-alapok kezében van..."


Azóta volt dollárkötvény forever is!!!! 5.75%-os kamattal.


Elkészült a 2014-es költségvetésünk:

2013. december 09., hétfő, 16:44

"..Varga Mihály a Templeton Global Bond Fund képviselőjével, Sonal Desai-jal tárgyalt hétfőn Budapesten..."

Majd elfogadják a költségvetést.

2014. november 12.

"..A nemzetgazdasági miniszter szerdán hivatalában fogadta Michael Hasenstab-ot, a Franklin Templeton Investments befektetési alap kötvénypiacokért felelős alelnökét és munkatársait.

A miniszter tájékoztatást adott a magyar gazdaság helyzetéről, növekedési kilátásairól, valamint a 2015. évi állami költségvetés tervezéséről.

A magyar államadósság mintegy 11 százaléka van a Templeton alap tulajdonában..."

Majd elfogadják a költségvetést.

Nem lettünk gyarmat.....

Gondolom akkor a Borghesia-t is ismered. Az 1980-as években remek kis bandák teremtek jugo-ban.

Borghesia - No Hope, No Fear [1987]

https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés