III/III-as volt a hivatal vezetője, akit a Fidesz javasolt

2015. március 10. 21:06
III/III-asként fideszesekről is jelentett 1989-ben Fekete Géza, a sellyei járási hivatal vezetője, akit egy fideszes képviselő javasolt a pozícióra.

A sellyei járási hivatal vezetője, Fekete Géza III/III-as ügynökként fideszesekről is jelentett az RTL Klub Híradója szerint. Feketét, aki 1989-ben rendszeresen jelentett a KDNP-ről és a Fideszről, a Fidesz-KDNP egyik országgyűlési képviselője, Hargitai Gábor javasolta a járási hivatal élére.

Az RTL Híradója úgy tudja: Fekete Géza ügynökként jelentett a Kisgazdapárttal tárgyaló Horváth Csaba egyetemi oktatóról, Heindl Péterről, a Fidesz Baranya megyei szervezetének alapítójáról, illetve több KDNP-s alapítóról is. A jelentésekről az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának publikus internetes folyóiratában is lehet olvasni.

Hargitai és Fekete nem kívánt a híradónak nyilatkozni az ügyről. Az Együtt eközben ismét kezdeményezi az ügynöktörvény módosítását.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább honnan indultak...:
„…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett.
Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.”


"..az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé..."


"..Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna...""..A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál.
Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak...
"http://kkbk.blog.hu/2013/06/01..

"..a doktornő 1986. szeptember hó folyamán Szolnokon fogja tartani az esküvőjét Viktor nevű vőlegényével és ezen az esküvőn komoly beosztású és egzisztenciájú egyének is meg fognak jelenni. (Többek között a Horváth família.)
Továbbá Horváth Andreáék rózsadombi villája is egy nagy-nagy rejtély. Eddig komoly jelentőségű randevúk színhelye volt. A doktornőt idézve: „országos jelentőségű randevúk színhelye…”

Mégis volt Rózsadombi Paktum????

Megkérdezte már valaki a haza bölcsét, hogy meséljen már arról hogy vezető ellenzékiként miért járt össze a III/III-at is felügyelő kommunista belügyminiszter családtagjaival????

Úgy, hogy elmondása szerint állandóan megfigyelték zaklatták.

Majd ezek ellenére felvették Kádárék egyik minisztériumának vezetőképzőjébe, hogy főellenzékiként képezze a leendő kommunista főkádereket.

Senki nem teszi fel neki ezt a kérdést??? egy rohadt szót nem lehet róla hallani, hogy bejáratos volt az egyik legnagyobb hatalmú főkommunista családjához. Csak úgy ...

ellenzékiként... :)

A III/III-at felügyelő kommunista belügyminiszter vejéből csinált kancellária minisztert.

Láttál már reform nácit??? Ki találta ki ezt az idióta reformkommunista szót???? kommunista és kész!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés