Ha nincs kétharmad, nem működik a Belügyminisztérium?

2015. február 9. 19:26
Veszprémben kampányolt a fideszes képviselőjelölt Némedi Lajos mellett Pintér Sándor belügyminiszter, aki az általa tartott lakossági fórumon arról beszélt: mivel a Belügyminisztérium működése kétharmados törvényekre épül, ezért fontos, hogy megmaradjon a kétharmad a parlamentben.

A Belügyminisztérium (BM) működése kétharmados törvényekre épül, ezért fontos, hogy a képviselők kétharmados többsége megmaradjon a parlamentben – jelentette ki a belügyminiszter hétfőn egy veszprémi lakossági fórumon. Pintér Sándor – aki Némedi Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje meghívására érkezett Veszprémbe – a BM-ben folyó munkát mutatta be, érzékeltetve az előrelépést az egyes területeken.

A miniszter szólt az önkormányzati adósságállomány átvállalásáról – kiemelve, hogy a Veszprém környéki települések 200 millió forinthoz jutottak így –, valamint a Terrorelhárítási Központ, a büntetés-végrehajtás, a vízügy és a rendőrség tevékenységéről.

Némedi Lajos képviselőjelölt úgy fogalmazott, hogy számára a választópolgárok érdekeinek a képviselete a legfontosabb, és folytatni szeretné azt a munkát, amelyet Navracsics Tibor, a körzet korábbi országgyűlési képviselője megkezdett.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát az a helyzet, hogy Fidesz nélkül is van kétharmad, csak meg kell győzni néhány ellenzéki képviselőt, hogy szavazzanak a törvényjavaslatra.

Persze aki már megszokta a kézivezérlést, annak ez nagy kihívás...

Tőlem megszűnhet a kétharmad, de Kész Zoltán annyira ellenszenves.
Legalább egy normálisabb jelölt győzné le a fideszes alpolgármestert.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés