Európának új véderőművekre van szüksége

2015. január 11. 11:23

Orbán Viktor
MTI
Az európai ember áll támadás alatt, az európai ember szabadsága és életformája. Mindez a hétköznapjaink biztonságát fenyegeti. Nem tehetjük meg, hogy nem nézünk vele szembe.

Ma a világ tiszteletét fejezi ki a párizsi merénylet áldozatai előtt. Magyarország miniszterelnökeként először és mindenekelőtt én is a legmélyebb együttérzésemet fejezem ki. Mi magyarok osztozunk a franciák fájdalmában. 


A terrorizmus előretörése Európában ma már valóság, ami napról napra növekszik. Az európai ember áll támadás alatt, az európai ember szabadsága és életformája. Mindez a hétköznapjaink biztonságát fenyegeti. Nem tehetjük meg, hogy nem nézünk vele szembe.

Európának képesnek kell lennie arra, hogy megvédje magát. A politikai korrektség már nem nyújt védelmet a kegyetlen barbársággal szemben. 

Magyarország elkötelezte magát az európai értékek védelme mellett és a maga erejével kiveszi a részét ebből a létfontosságú küzdelemből. 

Ugyanakkor az is kiderült, hogy a jelenlegi európai politika nem tudja megvédeni az európai embereket. 

Új politika kell. Európának új véderőművekre és stabilizátorokra van szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a biztonságát fenyegető rengéseket és mozgásokat.  
 
Mi magyarok készek vagyunk együttműködni minden olyan európai politikai erővel, amelynek van megoldási javaslata és küzdeni akar az új fenyegetések ellen.
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 141 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mint hűségnyilatkozat, elmegy. Persze nem az én nevemben.

De nem több, mivel nem tárja fel az összefüggéseket, a terrorizmus eredőjét, ki és mi idézte/idézi elő, kinek áll érdekében a terrorizmus mezében újragyarmatosítani a világot,kinek hoz ez óriási politika és anyagi hasznot.

S arról is kellene beszélni, hogy milyen egyetemes, nem politikai, gazdasági, katonai okai vannak a népmozgásoknak. Például a globális felmelegedésről, arról, hogy elemzések szerint Jemen és környéke húsz éven belül teljesen ivóvíz nélkül marad, s ez vár Izraelre is távlatosan, s más közel-keleti népekre.

Tehát jönnek Európába az USA, Franciaország, Anglia, Olaszország, Németország nagyhatalmi törekvései generálta háborúk, létbizonytalanság, valamint a globális felmelegedés szülte természeti katasztrófák következtében.

Ki lehet tenni a megtelt táblát, de ettől még jönni fognak. S jönnek az európai népek saját életképtelensége okán is. Németországban évente négyszázezer ember esik ki nyugdíj okán a munka világából. A német gazdaság csak a folyamatos külföldi beáramlás mellett tudja megőrizni gazdasági képességeit.

De a migránsok nélkül már Franciaország, s Itália is megfeleződött volna lakosságát tekintve.

Van tehát a külső "támadás", de van belső is. Például a magyar nemzet létét, fennmaradását most még jobban veszélyezteti a hazai cigányság. Tehát a véderőt kettős vonalon kell kiépíteni. Így a pontos megfogalmazás.

Azért egy együtt érző nyilatkozatot elvártam volna a Boka Haram keresztény áldozatai kapcsán is, Miniszterelnök Úr! Még ha ezért meg is szólnák Párizsban.

"kinek áll érdekében a terrorizmus mezében újragyarmatosítani a világot,kinek hoz ez óriási politika és anyagi hasznot."

Ennek az érdekében történik minden. Az emberek pedig csodálkozni fognak, amikor leoltják a "villanyt".

Nagy örömötökre ott lesz rikardo gyurcsany is, gyönyörködhet benne az a bizonyos "sajtó" és te is.

Franciaországban, az utóbbi napokban, 17-et.

Orbán, ballibsi? Te már megint miről beszélsz? És miért beszélsz, ha nincs mondanivalód? Vagy, ha van, az könnyű, mint egy tollpihe.

Hidd el, komolyan veszik. Szerinted miert birjak pl Putyin Oroszorszagat? Mert kb az utolso hely ahol meg a feher ember van nyeregben es ahol az euoropai kereszteny kultura all vedelem alatt a tobbitol.

Viktor nem tekinti európainak, csak ázsiaiaknak a magyarokat, ezért ítéli úgy a GÁRDA nem védheti a magyarokat.

Nálad nem gépház-zaj van, "barátom", hanem káosz és nagy sötétség.

A Gréczyt próbáltad már, szarházi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés