A Közgépnek adta el a házát Vida Ildikó

2014. november 14. 14:45
Kinevezése után nem sokkal eladta máriaremetei házát Vida Ildikó, méghozzá nem is akárkinek: a Közgép – Ingatlanfejlesztő Kft.-nek, amely a közbeszerzéseken rendere sikerrel induló Közgép és a Közgép vezérigazgatójának tulajdonában áll – tudta meg az atlatszo.hu.

Az atlatszo.hu cikke szerint a 2010. június 28-án APEH-elnöknek kinevezett Vida Ildikó nem sokkal később, 2010. július 7-én – amikor is kinevezték a NAV létrehozását irányító kormánybiztossá is – adta el máriaremeti házát.

A Tamara utca 19-es szám alatti, háromszintes, 689 négyzetméteres telken álló épület a Közgép – Ingatlanfejlesztő Kft. vette meg. A cég a Simicska Lajos tulajdonában lévő KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt., illetve Németh Miklós Közgép-vezérigazgató tulajdona.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagy mutyi lehetett Máriaremetén egy g 200 négyszögöl allatzi lakóingatlanos telken.

Néz körbe a Budai ingatlanok telekméretei körül s rá fogsz csodálkozni, hogy a Hegyvidéken milyen ingatlanokat találsz tömkelegével újépitésüeket.

Itt már mindeki meghülyült. Én pl anno az ALLIANZ Vezérigazgatójának adtam el a Budai ingatlanomat 1000 négyzetméter feletti telken. És akkor mi van. Tisztára korrupciot követtem el, mert az uj vásárolt ingatlanom a Balatoni nyaraló Bitositását náluk kötöttem meg s azóta GK és egyébb biztositásom is ott van. A Vezérigazgató ur írányitott személyesen az ügyintézőhőz.

Fúj micsoda világ.

Vergődjél csak nyugodtan.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés