Magyarországon zéró tolerancia van korrupcióra

2014. október 24. 15:12

Orbán Viktor
EUrologus
Minden megoldódna, méghozzá nagyon egyszerűen, ha az amerikaiak közölnék, hogy ezekről az emberekről van szó, és ezzel vádoljuk őket. Abban a pillanatban minden vizsgálat megindul. Én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg.

Miniszterelnök úr, Lázár János a miniszterelnökségért felelős minisztere, akinek a külföldi hírszerzés is jelent. Elégedett a munkájával ha nem tudja, kik szerepelnek a listán? Illetve ha tudja nem akarja nyilvánosságra hozni?

Itt egy elvi kérdésről van szó, és nem arról, hogy a magyar titkosszolgálatok ne tudnák kideríteni, kiket tiltottak ki egy másik országból. Arról van szó, hogy aki állít, annak kell megneveznie az érintetteket. Én nem vehetem át egy másik ország feltételezéséért a felelősséget, különösen nem a jogi felelősséget. Minden megoldódna, méghozzá nagyon egyszerűen, ha az amerikaiak közölnék, hogy ezekről az emberekről van szó, és ezzel vádoljuk őket. Abban a pillanatban minden vizsgálat megindul. Én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg.

Mert a törvényeik nem engedik meg, és ezt mindenki tudja.

Nekünk is vannak törvényeink. Ha valaki állít, muszáj neki tenni bizonyítékokat. Én nem vehetem át a felelősséget, hogy egy másik állam állít valamit, és én erre alapozva eljárást indítok. Az lehetetlen, hogy Magyarországon, mondjuk önt egy másik állam bárminemű bizonyíték nélkül megvádolja, és erre alapozva nálunk eljárás indul.(…)

A korrupciótól nem tudjuk megvédeni.

Nem tudjuk pontosan, mert nincs nyilvánosságra hozva az információ. Magyarországon zéró tolerancia van korrupcióra, akkor a magyar államnak kötelessége megindulnia. Tovább megyek, még egy olyan kötelessége van, ha valaki ilyesmiről tudomást szerez, akkor azt az információt fel kell tárnia.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán ismét frappáns , meggyőző , profi ! Megnyugtató , hogy ilyen kézben van a magyar kormányrúd !

Tévedsz. Nem kevesebb hanem több.

"Magyarországon zéró tolerancia van korrupcióra"

es hany zeronak kell lenni az osszeg vegen amikortol mar toleraljak? ;)

Ha egy kutyus mondja, akkor biztos......

Nem nyomor hanem jövő!

Azt itt mindenki olvashatja , kié mosdatlan...

Tudnak idegen nyelvet, de itthon boldogulnak.
A jövő nem a nyomor legfeljebb a te lelkednek.

Milyen korrupció???? Épített bárki is stadiont a kertjébe???

Válaszok:
Laibach | 2014. október 24. 18:04

Mario Puzo: A Felcsúti

Kedves august!

A bolsikat rossz helyen keresed, nézzél szét először szeretett pártodban és annak felső vezetésében. Tudod nem én voltam kisz titkár, nem én dolgoztam vezető ellenzékiként!!!! Kádár egyik kommunista minisztériumának vezetőképzőjében, és mint vezető ellenzéki nem én képeztem a kommunista főkádereket. Nem én jártam össze a III/III-at felügyelő kommunista belügyminiszter családjával, nem nekem tartott ernyőt a fejem felé, és nem az én kormányomban volt ennek kommunista belügyminiszternek a veje kancellária miniszter. Nem én kértem fel az mszmp egykori főideológusát, hogy vegyen részt a NER kidolgozásávban - a mai napig nem tudjuk hogy ez a főideológus mit is csinált 1956-ban -.

Kedves august a sort még sokáig lehetne folytatni.

Üdvözlettel egy egykori fidesz szavazó....

Egy kmb-s megoldaná pár nap alatt. Inkább arról van szó, hogy hirtelen elvékonyodott a jég és nem tudják, hogy hol fog alattuk beszakadni. Deszkákat igyekeznek elhelyezni a jégen hogy legyen ami megtartja őket.

Szerény véleményem az, hogy totál hülyének nézték az amcsikat, ahogy minket is szoktak.

Ha valaki név nélkül megvádol azzal, hogy loptál, mivel védekezel? Hogy nem loptál? és mikor nem loptál? És mit nem loptál? Amerikában még Al Caponét sem csukták le konkrét és jogilag megalapozott vád nélkül. Konkrét vád hiányában nincs jogi eljárás.

Figyu már!!

Az mszmp egyik főideológusát, Gerő Ernőék házi tanítóját kérték fel, hogy vegyen részt a NER kidolgozásában, ennek a főkomcsinak a tiszteletére, születésnapján Áder díszvacsorát adott. Miről tetszik beszélni??? Elszámoltatás??? Muhahaha!

SYMA ügy! Kell valakinek. És ha lebonyolódik az ügylet, ki lehet tenni a homlokzatra az új táblát: LENYÚLTA-LAK :)

Épül épül épül az új foci stadion !!!!!! Beton forever!!!


Szorgos népünk focizni fog!!!!!!

ha hazugsággal lehetne müködtetni az erőműveket, nem kéne paks, elég lenne a kormány

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés