RT.com: Putyin gépe lehetett a célpont

2014. július 17. 21:07
Az RT.com szerint Vlagyimir Putyin repülőgépe lehetett a célpont. Az orosz elnök gépe hasonló útvonalon repülhetett és kinézetre is nagyon hasonlít a lelőtt maláj gépre. Több dolog miatt azonban valószínűtlen ez az elmélet.

Az RT.com szerint Vlagyimir Putyin gépe lehetett a rakéta célpontja. A portál szerint az orosz elnök gépe majdnem ugyanazon az útvonalon repült, mint a lelőtt maláj gép. A lapnak egy forrás arról beszélt, hogy Putyin gépe negyven perc különbséggel repült el ott, ahol a maláj gépet lelőtték. Putyin gépe Varsó felé repült.

Frissítés

Szintén az RT.com cikkében azonban felmerültek az elméletet cáfoló érvek is, egy forrás például azt mondta, hogy Putyin régóta nem repült át Ukrajna fölött.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos Önnek nagyon szerény a fantáziája, Ön még a léghajók korában él. Boldog ember, nem kell nagyon fárasztania agytekervényeit a gondolkodással, az összefüggések keresésével.

Várja meg a holnapi Népszavát, abban majd elolvashatja a holnapra rendelt "igazságot".

Az ukránoknál a tévedés kizárva.

Viszont a szándékosság gyanú addig amíg a mai technikával be nem bizonyítják, hogy honnan indult az a rakéta.
McCain az incidens után keményen fenyegette meg az oroszokat és a szakadárokat.
Csak azt nem mondta, hogy akkor mi van ha az ukránok tették. Ez gyanús és érdekes.

Én gondolom, hogy azt a területet műholdak sokasága figyeli. Minden telefonbeszélgetést, és rádióadást rögzítenek. Szerintem optikailag a rakéta indítást is.

Az Interfax híre volt, de más források már cáfolták is. A másik forrás szerint Putyin már régóta nem repült Ukrajna felett, illetve ma nem Varsóba ment, hanem Brazíliából haza.

Orosz propagandaforrásnak jobb általában nem hinni. Te hittél Kádár János médiájának?

Érdemes lenne felnőni akkor. Amúgy a tudományban is egyre inkább elterjedt bayes-i valószínűségszámítási rendszert érdemes használni: ha egy hír nagyon bombasztikus (az a priori valószínűsége a bekövetkeztének nagyon alacsony), akkor érdemes több, független forrásból megerősíttetni.

"A világ fontos államainak vezetői "

Nem értem miért nem rendeled Putyinhoz Orbánt Donyecki átrepüléssel? Humanista megszállottságod támadt? :)

Hibákat persze még a felkészült hadseregek is vétenek - a szovjetek egy koreai utasszállítót lőttek le véletlenül a 80-as években.

Válaszok:
Gregorius | 2014. július 17. 22:51

Igen, BUK rendszere az ukránoknak is van. Egyszerűen annyira zavaros a dolog, hogy nem látható a "Kinek használ elv", mert első ránézésre senkinek sem. Hajlok arra, hogy a szakadárok szereztek valahogyan egy BUK-ot (azzal szedték le a szállítógépeket is..), és összekeverték a szerencsétlen malájokat egy ukrán géppel. Most meg főnek a saját levükben...

Nem volt véletlen. A koreai gép véletlenül (?) berepült a szovjet távol keleti katonai körzet zárt zónája fölé és egy vadászgép (parancsra) brutálisan lelőtte.

Erről eddig nem hallottam, de egy ukrán katonai szállítógép repüléséről igen, amelynek pályája csaknem egyezett a maláj gép pályájával.
Ha ez így igaz, akkor a szakadárok tették, mégpedig végzetes tévedésből.
Egyébként én is azt mondom, mi a szart keresett ott egy polgári gép, ahol a légtér nem biztonságos, sőt hektikusan bizonytalan.

"De nekem továbbra is az az alapkérdés, hogy mi a faxot keresett egy polgári utasszállító egy háborús övezet légterében?"


Nemcsak neked, sokaknak, főleg ha bizonyos hírek szerint lengyelország fölött nem módosítanak az útvovalán, hanem meghadják az eredeti útvonalon, akkor épen elkerüli a háborús övezetet.
Íme:

http://www.fastimages.eu/image..

Már tudja valaki biztosan, hogy mi történt Kacsinszky gépével ahol szinte az egész jobboldali politikai elit és kormány ott Volt.

Azt is rá akarták kenni az oroszokra, és egy ídő után nagy csend Volt a vizsgálatokról.

Beült Tuszk és a (CIA) gyanus jelenlegi Sikorvszki USA barát és aki már Janukovics pucsolása előtt osztotta az észt a Majdanon. A mai napig a legvérmesebb orosz ellenes politikát folytat.

Egy biztos, tudható volt, hogy a szakadások lövöldözik az ukrán csapatszállítógépeket.
Ennek ellenére, civil utasszállítókban "fel sem merült" az ukrán légtér kerülése.

A legvalószínűbb, hogy az ukrán szakadárok lőtték le a gépet, de láttunk mi már karón varjút, lásd kassai bombázás és a II. világháborút kirobbantó provokáció. Az tagadhatatlan, hogy az USA valamiért erősen ügyködik az oroszok ellen Ukrajnában, tele van amerikai zsoldosakkal Ukrajna, szóval soha sem fogjuk minden kétséget kizáróan megtudni, hogy ki is lőtte le azt a gépet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés