Rogán a vidéken örökölt ingatlanjait sem pontosan vallotta be

2014. április 3. 18:28
Szakonyfalui és balatonlellei ingatlanokban is van tulajdonrésze Rogán Antalnak, ám a politikus ezeket sem tüntette fel pontosan a vagyonbevallásában.

Rogán több vidéki ingatlanban is örökölt tulajdonrészt, azonban ezeket nem tüntette fel pontosan a vagyonbevallásában – írja az Origo.

A képviselő egy balatonlellei nyaralónak felerészben tulajdonosa, amit bele is írt a vagyonbevallásába, viszont több szakonyfalui ingatlanban is van tulajdonrésze, ezek közül egy ház negyedrésze hiányzik a bevallásból. Egy másik szakonyfalui házról bevallásában Rogán viszont még többet is bevallott, mint amije van, ugyanis azt írta, hogy ennek az ingatlannak felerészben tulajdonosa. Az Origo kiderítette: Rogán tulajdoni hányada csak egynegyed, de a másik szakonyfalui ház egynegyede viszont hiányzik a bevallásából.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy a FIDESZ előbb-utóbb megelégeli Rogán dolgait, nem okozna túl nagy meglepetést. De egy bevallási hanyagság és egy milliárdos nagyságrendű adócsalás és pénzmosás, hamis közokiratok, stb. azért egészen más fajsúlyu dolog.

A kettőt a fajsúlyuk és büntetőjogi megitálésük miatt nem lehet egy napon emlegetni.

A szabálysértést (tegyük szóvá, de) ne keverjük össze a sorozatban elkövetett köztörvényes bűncselekményekkel.

Úgy látom Rogánnak annyi tulajdona van, hogy maga sem tudja, hogy mennyi.

Ami tény, hogy saját maga ellen kért NAV vizsgálatot, tehát annak lesz valamilyen eredménye, de mar csak a választások után.

Amúgy örülök neki, hogy a baloldal Rogánnal van elfoglalva. Toni nagy szolgálatot tesz a Fidesznek. Hogy miért? Tök mindegy hogy mennyi ingatlana van Rogánnak, mert Rogán nem Orbán.

Az emberek Orbánra fognak szavazni.

Még három nap Toni, utána senkit nem fog érdekelni, hogy mitek van.

Csak csendben jegyzem meg, hogy az Origo kitől tudta meg ezeket az adatokat? Melyik Földhivatalnál kell fegyelmivel elbocsátani valakit? Rogán ellen ha jól tudom nincs semmilyen eljárás.

Definiáld már, hogy mi az hogy kiderült.

Az hogy a ballibantak mondanak valami az még nem bizonyíték.

A Fletonak is 2 millába került, hogy a Szélesről hazudott.

Nem a "feledékenysége" büntetendő, hanem a nyilvánvaló korrupció-láncolat, mely jelentős vagyonhoz juttatta rövid idő alatt (bár ezzel ő még csak ipari tanuló néhány igazi nagymenő fidesznyik mellett)Úgyhogy, pedellus uram, megvan a hiányolt köztörvényes bűncselekmény sorozat is, csak nincsen rá akarat, hogy kiderítsék.

Ok akkor megyek én is be a Földhivatalba egy listával, hogy kinek nyomtassák ki az összes tulajdoni lapját, de rögtön.

Tulajdoni lapot bárki kiválthat, bármelyik ingatlanról. Ne vizionálj összeesküvés elméletet.
Ha már itt vagyunk, Simon bankbetétje ügyében kit kéne akkor elbocsátani? :)))

Aha, akkor tehát valaki vaktában kérte az összes MO-i helyrajzi számot, hátha van közte a Rogánnak is valamije?

Kezdjük az osztrák bankkal?

Ezt mind úgy írod, hogy a kezedben van a tulajdoni lap és a társasház Alapító Okiratának az utolsó módosított változata ügyvédi ellenjegyzéssel?

Ja, hogy az index azt írta? Vagyis olyasmiről nyilatkozol, aminek nem ellenőrizted a tartalmat. Már ítéletet is hoztál, ugye?

Tudod én is kértem igazolást az önkormányzat Építésügyi Osztályától egy kérdésben és heteket kellett várnom, hogy van az, hogy az index-nek meg néhány nap alatt ilyen infókat adtak ki?

Amúgy a hitravatalos levelezést is aláírta ám valaki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés