Rogán: Az életem nyitott könyv

2014. április 1. 18:24
Rogán Antal szerint mindene nyitott könyv az emberek előtt és az lenne a furcsa, ha nem érnék őt támadások a kampány utolsó hetében. Szerinte mivel a munkájába nem tudtak belekötni, ezért most a személyét valamint a családját támadják. Rogán szemenszedett hazugságnak tartja a vagyonáról szóló állításokat.

Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint az lenne a furcsa, ha nem támadnák meg a kampány utolsó hetében. Az V. kerület polgármestere elmondta: 16 éve országgyűlési képviselő, 8 éve polgármester, élete, családja, mindene „nyitott könyv” az emberek előtt. Álláspontja szerint miután munkájába nem tudtak belekötni, most személyét és családját támadják. Ezek a támadások szerinte a kampányról szólnak, amelyeket „reménytelen helyzetben lévő baloldali politikusok utolsó kétségbeesett próbálkozásának” tart.

A több száz millió forintos vagyonról szóló állításokat „szemenszedett hazugságnak” nevezte, mint mondta, ennek fele sem igaz. Nonszensznek nevezte, hogy baloldali politikusok és a sajtó szomszédjainak és barátainak ingatlanjait is az ő vagyonának tekintik. Elmondta: ez durva csúsztatás, majd hozzátette: hazugság, hogy az ingatlanvagyona egyszerre csak a kétszeresére nőtt.

A kormánypárti politikus elmondta: egy lakást vásároltak öt éve, amelyet ma is házastársi közös vagyonnak tekint. Ezt bővítették két lépésben, többek között egy szomszédos lakás felének megvásárlásával. Az az állítás, amit két napig „harsogtak”, hogy a lakás nem bővíthető, már kiderült, hogy hazugság – mondta, majd hozzátette: építési engedéllyel, szabályszerűen csináltak mindent. Rogán azt is elmondta, hogy rengeteg hitelük van, 60 millió forinttal tartoznak csak a bankoknak, de kaptak családi segítséget, és magánszemélyeknek is tartoznak, ezért elképesztő hazugságnak tartja, hogy ezeket is figyelmen kívül hagyják.

Rogán Antal szerint vagyonnyilatkozatában csak pontatlanul fogalmazott, azt kijavította, ahogy azt korábban már mások – Kolber István, Lendvai Ildikó és Lamperth Mónika – is utólag megtették. Álláspontja szerint azért most támadják, mert tudják, hogy a hazugságokért április 6-áig már nem tud jogi úton elégtételt venni, de ezzel minden esetben élni fog, az adóhivatal vizsgálatát pedig saját maga fogja kérni. „Azon sem vagyok meglepődve, hogy a kampány már a gyerekeim óvodájáról vagy éppen az általam fizetendő gyerektartásról szól” – fogalmazott a Fidesz politikusa, aki szerint ez az aljasság a baloldal kétségbeesésének igazi bizonyítéka.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rogánt azért támadják, mert ő a Fidesz egyik legsikeresebb polgármestere. Sétáljatok pár órát a belvárosban, és látni fogjátok, hogy mennyi minden történt az elmúlt években. Mindenhol felújítások, tisztaság, új szobrok, új parkok, új díszek, új terek, megtisztított aluljárók és homlokzatok...

"Rogán Antal szerint mindene nyitott könyv az emberek előtt és az lenne a furcsa, ha nem érnék őt támadások a kampány utolsó hetében."

Van modjuk 500 fidesz politikus, miért pont téged támadnak?
Miért nem Pokornit vagy Vargát vagy Bencsiket akik még vállalható arcok a fideszben
Még Lázárt se támadják pedig ő 4 évig adott okot rá
Azért tégrd támadnak mert ugyanolxan tolvaj vagy mint az mszp-s Simon csak ő nem mászkált be a parlamrntbe 8 Milliós Hublot őrákkal meg Vuiton táskákkal

Rogánr ezért a fejért normális országokban - Kina ahol valóban üldözik a korrupciót- már rég felakasztották volna

Oda kellett volna figyelni, mert egy értelmes ember az ilyet nem hibázza el!!!
Nem Lendvai Ildikóval kellene példálózni mert ő már egy kicsit feledékeny lehet a korából kifolyólag.

Egyébként a Szigetváry és a többi állami vállalattal kötött szerződéseit én kivizsgálnám.
Elévültek már (Gyurcsány által birtokolt Fortus KFT MVM szerződése pl.) de valamilyen politikai szankciót kellene hozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés