Lőrinci Blog: Hazudott végzettségéről Kunhalmi Ágnes

2014. március 27. 12:32
A Lőrinci Blog szerint hazudott végzettségéről Kunhalmi Ágnes, mert valójában nincs is diplomája. Az MSZP-s képviselőjelölt állítja: mindig is hangsúlyozta, hogy csak abszolutóriumot szerzett, ám az MSZP honlapjának korábbi képei nem erről tanúskodnak.

Hazudott iskolai végzettségéről Kunhalmi Ágnes, az MSZP »oktatáspolitikusa«” – írja a Lőrinci Blog. Kunhalmi Ágnesnek ugyanis nincs diplomája. A szocialista politikus minderre a Facebookon úgy reagált: „A jobboldali sajtó az egyetemi tanulmányaim kapcsán indított ellenem támadást: hazugsággal vádolnak egy olyan kérdésben, amiről az elmúlt években mindig is az igazat mondtam el. A szavahihetőségem és a tisztességem akkor lenne megkérdőjelezhető, ha akár egyetlen alkalommal is valótlanságot állítottam volna. Ezzel szemben többször is elmondtam, hogy az egyetemeket abszolutóriummal lezártam”.

Csakhogy, mint azt a Lőrinci Blog is írja, korábban az MSZP oldalán még az volt feltüntetve, hogy kommunikációból egyetemi diplomája van, politológiából pedig 2011 januárjában volt a diplomavédése. Ezeket azóta módosították, helyette mindkét helyen az szerepel, hogy „abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll”. Korábban a képviselőjelölt szórólapján is az szerepelt, hogy politológus, bölcsész.

Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek elmondta: korábban félreérthetően szerepeltek a végzettségéről megadott adatok, ezeket akkor pontosították, amikor kiderült, hogy képviselőjelölt lesz. A szocialista politikus a lapnak is elmondta: soha, sehol nem állította, hogy meglenne a diplomája és a nyelvvizsgája, számtalan fórumon egyértelművé tette már, hogy még folyamatban van a papír megszerzése.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A legszebb az egészben, hogy soha el nem végzett politológia(!) és kommunikáció(!) (a két legkamubb) szakkal oktatáspolitikusa lehet a "kormányváltó" erőknek.
Vicces.

Mivel semmire sem jó, felcsapott politikusnak.

Ezek ekézik Hoffman Rózsát?

Ilyen példát én is tudok hozni, és sajnálom a történteket.
Viszont: nem adom ki magam oktatáspolitikusnak és nem kollégázom le a tapasztalt pedagógusokat diploma nélkül.

P.s. Mellesleg nekem van diplomám (véletlenül éppen tanári), mégsem teszem meg magam itt a mandin se "főokosnak".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés