Nem ír PhD dolgozatot Schmitt Pál

2014. március 22. 14:30
A volt köztársasági elnök lemondott korábbi ambícióiról, és nem szerzi meg a doktori címet. Schmitt Pál inkább könyvet ír a fenntartható fejlődésről.

Úgy tűnik, a volt köztársasági elnök, Schmitt Pál lemondott arról, hogy visszaszerezze doktori címét és inkább könyvet ír arról, hogyan hatnak a sportok a fenntartható fejlődésre, és a környezetvédelemre. A kétszeres olimpiai bajnok Schmitt korábban arról beszélt a doktori címének elvétele után, hogy ebből a témából fogja megírni a PhD dolgozatát, amivel ismét doktori címet szerez, mára azonban letett erről. A PhD helyett Schmitt inkább könyvet ír, ez elmondása szerint kielégíti az ambícióit, és legalább akkora dolognak tartja, mint egy PhD-t. A könyv szerinte nagyon érdekes olvasmány lesz, amit angolul fog megírni, de azt egyelőre nem tudja, mikorra készül el vele.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Node most ezen valaki meglepődött??

Az a lényeg, hogy köztársasági elnöki "munkásságáért" megkapja a havi több mint egy millió Forintot, hiszen a főnöknek mindig szót fogadott és egyetlen saját gondolat nem zavarta a gondolkodását...

ez óriási tragédia a nemzetnek.

Igen, tudom. Saját titkárság, szolgálati autó, szolgálati lakás (ház). Mindezért pedig csinálja a semmit.
Szóval jó vastag bőre van az orcáján...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés