Mesterházy kiakadt a Hír TV-n

2014. március 14. 20:17
Az MSZP elnöke kifakadt tatabányai sajtótájékoztatóján, mert megunta, hogy a Hír TV mindig ugyanazt kérdezi tőle Simon-ügyben.

Mesterházy Attila sérelmezte, hogy nem engedi sem a Hír TV, sem a köztévé, hogy elmondja az ország dolgaival kapcsolatos gondolatait és elképzeléseit, helyette mindig a Simon-ügyel kapcsolatban kérdezik. Ennek kapcsán arra kérte a riportert, hogy értse meg: amit egy párt megtehetett ebben az ügyben, azt az MSZP megtette. „Gondolja nem elég büntetés ez a szocialista pártnak?” – tette fel a kérdést a riporternek Mesterházy, majd megjegyezte, hogy ő nem fut el a kérdések elől, szemben a miniszterelnökkel, akitől még a Hír TV sem kérdezhet.

Az MSZP elnöke elmondta: minden porcikájukkal, minden cselekedetükkel azt akarták mutatni, hogy a párt elfogadhatatlannak tartja a Simon-ügyet, és büntetést érdemel az, aki jogszabályt sért. Mesterházy szerint ugyanakkor vannak gazemberek, meg nagyon nagy gazemberek. Utóbbiak úgy nyúlkálnak bele a közpénzekbe, mint „Micimackó a mézes csuporba”, és ezt büntetlenül megtehetik. Példaként Mészáros Lőrincet említette, akinek a Fidesz által hozott információs törvény miatt nem kell elszámolnia azzal, hogyan gazdagodott meg az elmúlt években.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés