Semmiből felbukkant párt jelöltje: Ügyesek vagyunk!

2014. március 11. 8:36
Az Új Magyarország Pártnak előbb sikerült összegyűjtenie az ajánlásokat, mint a Fidesznek. Racker Béla szerint azért, mert ügyesek.

Korábban is megvoltak már egyesületként, illetve több különálló civil szervezetként, de pártként könnyebben tudják hallatni a hangjukat – mondta Racker Béla, az ÚMP képviselőjelöltje. Azt cáfolta, hogy szervezetileg bármi közük lenne az Új Dimenzió Párthoz, amely ugyanabba a kőszegi lakásba volt bejelentve.

Racker közölte: nem a pénzért politizálnak, ők a pénzért dolgoznak, eddig is finanszírozták a saját tevékenységüket. Mint mondta: „én sokat szoktam keresni régebben, annak egy részét beforgattam – ez egy ilyen csapat”.

Azt elismerte, hogy a támogatás is jelentős motivációja a történetnek: szerinte a most hatályos törvény a világ egyik legjobb kampányfinanszírozási törvénye, mert egy új, induló szervezetnek nem kell lopnia, csalnia, hazudnia.

Azt is leszögezte: náluk biztos nem történt olyan, hogy más jelölő szervezetekkel összejátszva aláírásokat cseréltek volna.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés