Bokros is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz

2014. január 30. 18:56
Tárgyalásokat folytat a baloldali összefogással Bokros Lajos és mozgalma, a Modern Magyarország (MoMA), amit ők maguk jelentettek be – írja az Index. A mozgalom csütörtök esti rendezvényén részt vesz az MSZP és a DK több politikusa is, például Horváth Csaba, de ott van Bauer Tamás az egykori SZDSZ-ből és a régi MDF-es Herényi Károly is.

Mint a portál írja: az Igen! Lehetséges! című rendezvényen a mozgalom részéről kifejtették: a támogatásért cserébe ők nem kérnének pozíciókat és egyéni helyeket, viszont bizonyos garanciákat igen, például a jogállam helyreállítására.

Bokros Lajos a helyszínen a tavaly az Élet és Irodalomban megjelent 140 pontos akciótervét osztogatja a közönségnek.

A rendezvényen a mozgalom vezetőségén, Bokros Lajos elnökön, Pusztai Erzsébet alelnökön és Kajdi József elnökségi tagon kívül részt vesz az MSZP-től Horváth Csaba főpolgármester-jelölt és MSZP-alelnök, illetve Molnár Zsolt az MSZP kampányfőnöke. A Demokratikus Koalíciót Bauer Tamás és Niedermüller Péter alelnökök képviselik. A liberálisoktól Bősz Anett jelent meg, és ott van Herényi Károly is a régi MDF-ből.
 
A rendezvényt az ATV és a Klubrádió élőben közvetíti.
 

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek a bukott szélhámosok "összefogva" bejutnak a törvényhozásba újra és szavaznak a törvényekről, amik az életemet befolyásolják?
Ó ne!
Itt valamit tényleg elqrt 2/3-os kormányunk.

Erre és még diploma sem kell neki hozzá!
:-DDDDD

A plakátjaikon eddig az állt, hogy

Változást szeretnél, de nem vagy balos? Szavazz a Modern Magyarországra!

Most viszont felajánlkozott a baloldalnak. Tehát, aki nem balos, az most már miért szavazzon rá? Lajos fordított egyet ismét a köpönyegen, hiszen jó lenne még öt évet lehúzni az EP-ben.

És ezt az embert kéne komolyan venni? Meg Mesterházyt, aki ezeket az elég szavazatot soha ne gyűjtőket a hátán viszi be a parlamentbe?

Nem itt tartanánk, ha Vargát 2010-ben nevezik ki gazdasági miniszternek és hagyják érvényesülni és nem nyomkodják le folyamatosan a fejét a víz alá. Sok buta között elvész az okos.

Válaszok:
Laibach | 2014. január 30. 19:39

",.Kirúgták az online pénztárgépeket buktató hivatal vezetőjét.."

A nemzetgazdasági miniszter a mai nappal felmentette a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (MKEH) főigazgatóját..2


http://hvg.hu/gazdasag/2014013..

Gyurcsányi-Bokros koalició.tudható volt.szerencsétlen Csunáj..

Vargával takaríttatják el a romokat.

Ez számomra mindent megmagyaráz és erősíti, hogy takarítja a romokat:

Még nem döntött a kormány arról, bocsát-e ki idén kötvényeket, a jövőre esedékes törlesztendő hitelek miatt azonban érdemes lenne már most „bespájzolni” - mondta a nemzetgazdasági miniszter.

http://mandiner.hu/cikk/201311..

A víz aláról nyomásról meg csak ennyit.

"..Kedden még az egykulcsos adórendszer felülvizsgálatáról, lehetséges kivezetéséről beszélt Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter a Magyar Biztosítók Szövetsége konferenciáján a Hír24 szerint, és azt is hozzátette, hogy az egykulcsos adórendszertől a fogyasztás növekedésén keresztül várta a kormány a növekedés beindulását, és bár ezt a hatást nehéz mérni, de érdemes még egy évet adni a rendszernek.

Szerda reggel a Mokkában keddi kijelentését tisztázva viszont már azt mondta, szó sincs az egykulcsos rendszer kivezetéséről..."


http://index.hu/gazdasag/2013/..

Még Kóka doktort és Demszkijt akarom a korszakváltóknak!

Csunáj már azt sem tudja,h férfi v nő..

jóra érkezik a soap opera producer :-D

LOL
Pislogi eljegyzést tart? Bokros nászéjszaka lesz belőle!

Gyorsan leszedni Bokrosnak az ún. Összefogás pártjaitól óvó plakátjait!

Mindenesetre már nem gyilkolnak cigányokat sejtelmes hatósági töketlenkedéssel kísérve.

De te majd biztosan megoldod, hogy többé egyetlen rablótámadás se legyen az országban.

Magyarországon rend van, nincs a környező átlagnál nagyobb bűnözés. Senki nem állította, hogy a rend nulla százalékos bűnözést jelent, mivel ilyen nem létezik. Kritizálni persze mindig lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés