Ügynökügy: Schiffer negyedszer is próbálkozik

2014. január 24. 11:15
Nem tudjuk, hogy van-e a 89 utáni Magyarországnak egy titkos története, emiatt paranoiás a közélet Schiffer András szerint.

Nem tudjuk, hogy a 90 utáni magyar történelemben hogyan játszottak szerepet a túlélő állambiztonsági hálózatok. Amíg pedig ebben nem látunk tisztán, ne csodálkozzunk, hogy a az egész politikai közéletet a paranoia uralja.”

Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt 25 év politikai elitje ezt sem fogja rendbe tenni. Úgy kell ezeket a kérdéseket feltenni, hogy ne lehessen megint ezeket a bullshit dumákat előhozni” – fogalmazott az LMP-s politikus. Szerinte az könnyen lehet, hogy a Fidesz vezérkarában nincs egykori besúgó; viszont az igazi kérdés az, hogy a háttérben álló gazdasági hálózatok mennyiben érintettek.

Schiffer a paksi bővítésről is beszélt: a beruházást populizmussal kevert hazaárulásnak nevezte.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A baloldal rendkívül hálás lehet Orbánnak az elszámoltatás elmaradása miatt, mégis veszettül támadják, mert nem akarnak a koncon osztozkodni.Végre jó lenne világosan látni, de Schiffert ebben jobbról és balról is akadályozni fogják.
Nem gondolnám, hogy Paks bővítése hazaárulás lenne, de igen nagy a kockázata. Orbán nem vette figyelembe, határon kívül és belül mennyi a magyarok ellensége /Helleréktől kezdve a cigányok, egyéb kisebbségek, és Trianon kedvezményezetteiig/. Egy szörnyű üzemi balesetet már az első időkben kivitelezhetnek,az erőmű nem fog áramot termelni, és az iszonyú adósságot a semmiért kell kifizetni

Az első felével egyetértek, hazaárulózni viszont nem kellene, András!
Ne essen a minden áron nagyot mondás erkölcsi vétkébe!

Ma olvastam, hogy Magyar csapat ment ki Moszkvában és a Levéltárban tanulmányozák az ott fellelhető doksikat.

Ez igen érdekes fejlemény, mivel eddig az oroszok csak igen kevés személyt engedtek be a dotárukba. Ilyen Volt Kun Miklós és neje és még egy pár történész. Érdekes az Volt az egészbe, hogy valahogy ballib ismert történész kutatok kimaradtak az ezírányú tevékenységből.

Lehet, igy a Kormány által léttrehozott Intézet aki tudományos kutatásokkal is foglalkozik ment kirándúlni, hogy a hazai munkájikhoz kapcsolodó forrásokat a lemegfelelöbb helyen keresék.

"Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt 25 év politikai elitje ezt sem fogja rendbe tenni."

Bezzeg a KISZ vagyon felosztása! Azt rendbe tette az akkori elit. Ugye?

Na,ez érdekes fejlemény. Ott kiderülhetnek apró részletek, amelyekben az ördög lakozik, mint tudjuk. :)

Nagyon le szeretné már zárni az ügynökügyet Schiffer, a piti megzsaroltakkal vitetné el a balhét, hogy mentse a főbűnösöket. A véres szocialista rendszerek gyilkos működtetőit. Tulajdonképpen a saját felmenőit és szellemi elődeit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés