Mindjárt összefogom magam

2014. január 14. 17:13

Nuszbaum Tibor
Fent és Lent
Kinek rossz ez? Elsősorban rossz azoknak a Millás meg PM-es arcoknak, akik tényleg elhitték, hogy majd belülről jól megaszondják mi legyen. Bajnai őket úgy verte át a palánkon, hogy talán még most sem esett le nekik.

„Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea.

Így néz ki az összefogósdiak listájának csúcsa. Lehetne most azzal poénkodni, hogy vajon akkor miként festhet az alja, meg hogy mi a fene történt Kóka Jánossal, hogy ő kimaradt. Ehelyett inkább vegyük számba ennek a döntésnek a következményeit.

Kinek rossz ez?

Elsősorban rossz azoknak a Millás meg PM-es arcoknak, akik tényleg elhitték, hogy majd belülről jól megaszondják mi legyen. Bajnai őket úgy verte át a palánkon, hogy talán még most sem esett le nekik. Csak a fájdalom és üresség maradt. Valahol lehet sajnálni őket, csak az a baj, hogy mikor lepaktáltak Bajnaival pontosan lehetett látni ezt előre. Naivak voltak? Igen. Az a kurva nagy gáz, hogy akiknek ennyi politikai realitásérzékük sincsen, hogy előre lássák, hogy a dörzsölt maffiabal felfalja őket, azokra nincsen szükség a politikai téren.

Kinek rossz még?

Az országnak, abból a szempontból, hogy 2014-ben most már egészen biztosan nem lehet leváltani Orbán Viktort. Még legalább 4 évig folytathatja a Fidesz az ámokfutását, tovább építve le a még megmaradt alkotmányos alapjogokat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szuper a cikk címe!

Tényleg:
mióta nevezik összefogásnak egymás átverését?

Azután a bizonyos 8 év után ámokfutásról beszélni minimum érdekes.

Nagy nehezen ki lett fizetve az IMF hitel. A jegybanki kamat is alacsony, nem szivattyúznak már ki olyan sok pénzt kamatként a költségvetés terhére. Most jöhet a valódi építkezés és fejlődés. Naná, hogy most akarnak visszajönni az Off-Shore lovagok. Van pénz a kasszába.

Az elhangzott szöveg-panelek egyértelműen angolból lettek magyarra fordítva. A demokrácia féltés hívószó a külföldi médiának, szó nincs arról, hogy a magyar szavazónak kéne ezt értenie.

A „társadalmi egyenlőség” a „családoknak joguk van jól élni” meg hasonlók nem részei egy konkrét programnak. Hogyan lesz pl egy libatenyésztő valaha is társadalmilag egyenlő a libás Gordonnal? Vagy a gyed-extra eltörlésével hogyan akarják garantálni a családok jó megélhetését?
Kiken tesztelték ezt a szöveget?

Az első négy befutó szociopata eljátszotta a megrendezett színjátékot. Úgy csinálnak mintha kormányváltó hangulat lenne. Nagy lármát csapnak. Hátha a családok attól vissza akarnák fizetni a rezsicsökkentés miatt náluk maradt pénzt, mert Bajnai kiáll és azt mondja, hogy kormányváltó hangulat van.

Meseházy kiáll és közli, hogy a közös cél érdekében politikai engedményeket kellett tenniük, de precízen mit? A GYF melyik agyrémére gondolt?

GYF pártfegyelemhez hasonló fegyelmezett politizálást vizionált. Na ez érdekes lesz, mert pont ő lóg ki leginkább a sorból.

"...Fidesz az ámokfutását, tovább építve le a még megmaradt alkotmányos alapjogokat" - és kötelezővé teszik az emberevést meg a testvérházasságot. Nem de bár?

Ha ezek nyernek, ami nem elképzelhetetlen akkor zűrzavar jön Magyarországra.
Ezek átalakítanak mindent majd.
De az ellenállás meg nagyobb lesz!
Még jobban leszakadunk mint 2002 után.

Ha valaki emlékszik Bjnai tevékenységére és arra, hogy milyen modon és szöveggel lett ME, akkor nem csodálkozik.

A "kisfius" ártatlan jellegtelen imátkozó sáska karaktere mögött egy sunyi, kegyetlen, kiméletlen ember áll.

Ha valaki munkásága alatt kiméletlenül átgázoló alakot ismeri, vagy ismerte nem csodálkozik semmin. A csödeljárások, a Hajdubét, és a többi állami cég amit szemrebbenés nélkül tönkretett s abszulut nem érdekelte az ember akik a tevékenysége következtében tönkrement.

Kiméletlen, lelketlen typikusan bolsevik embertypus, akit a mozgalom nagyon jól tud használni külömböző feladatok végrehajtására.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés