Shalom, Robikám! Minden lefújva!

2013. december 2. 9:53

Puzsér Róbert
Facebook
A Magyar Gárda egységeit izraeli kommandósok képezik ki a Negeb-sivatagban, és számos alkalommal vetettek már be közös parancsnokság alatt US Army-IDF-Magyar Gárda egységeket Afganisztánban. Ez a magyarázat egyébként arra is, hogy az utóbbi időben a gárdisták felvonulásai nagyon megritkultak.

Sokan vetették a szememre a Jobbikkal kapcsolatos kritikus hangvételű írásaimat. „Leszóltak fentről?” – érdeklődött az egyik gyanakvó jobbikos, akinek már elege van abból, hogy különböző, civilnek látszó fizetett ügynökeiket tartótisztjeik lépten-nyomon a haza legjobbjaira uszítják. A nála is agresszívabbak természetesen zsidóztak és magyarelleneseztek, ahogy mindig, ha olyan jelenséggel találkoznak, amit nem képesek beilleszteni az egybites világképükbe.

Akkor nem reagáltam, de miután az utóbbi napokban a Fideszen és hű adómutyis szövetségesén, az MSZP-n is ütöttem párat, úgy érzem, némi magyarázatot illik adnom arra, hogy miért fordultam a nemzetem ellen. Kezdem azzal, hogy a jobbikos imázskampányt azért kellett közönséges konzummocsoknak neveznem, és azzal vádaskodnom, hogy körülbelül annyira önazonos ez a performansz, mint a Jobbik pogány-keresztény, monarchista-plebeljus, iszlámfetisiszta cigányellenessége, mert Rozenfeld Mózestől, a Moszad kelet-európai műveleti főnökétől a következő üzenetet kaptam:

„Nézd, Robi! A Fidesz rezsicsökkentése eredménytelen, mérhető támogatottságuk nincs. A baloldali pártok együttesen sem képesek öt százalék fölé jutni. Az van, hogy ha Te most nem lépsz és kezdesz el mindenfélét hazudozni a Jobbikról, akkor simán behúzzák a következő választást. Kérlek, indíts ellenük gyűlöletkampányt félelmetesen látogatott facebook-oldaladon! Zuckerberget is bevontuk az akcióba, teljes hatalmával mellettünk áll.”

Nem lennék az, akinek sokan gondoltok, ha válaszüzenetemben nem kérdezek vissza: „És mennyi lóvét kapok mindezért? Erről zörögj, papírzacskó! A meggyőzően sok számjegyből álló összeget szemlélve úgy döntöttem, hogy nemzetem ellen fordulok, és támadást indítottam megmaradásunk és felemelkedésünk utolsó arcvonala ellen. Így történt. De nem szégyellem. Újra megtenném.

Aztán csak írtam és írtam a lejárató szövegeket, hogy gazdáim minden sékelét megszolgáljam, de mielőtt azok hangoskönyv-formában a könyvesboltok gyermekrészlegeinek polcaira kerültek volna, megszólalt a telefonom. Aki beleszólt, maga volt Goldstein Manó, hármas szintű szabadkőműves nagymester, a Zsidó Világliga - keresztény szóhasználattal élve a titkos világkormány - külügyminisztere, aki egyben askenázi ortodox rabbi. Meglepő hírekkel szolgált.

„Shalom, Robikám! Minden lefújva! Tegnap Brüsszelben részt vettünk egy szűk körű tanácskozáson, ahova Szegedi Csanád, Vona Gábor és Morvai Kriszta is hivatalos volt. Nem maradt más választásunk, titkos paktumot kötöttünk. Nem volt könnyű meggyőzni a Világliga küldötteit a Morvairól meg a Vonáról, tudod, mennyire gyűlöljük a keresztényeket, és főleg a magyarokat, de már semmi mást nem tehettünk, és valóban nagy volt a veszély, hogy elveszítjük az országot. Na szóval, az van, hogy a Csanád meg a Gábor belépett a páholyba, körülmetéltük őket, majd a fedetlen falloszukat friss csecsemővérrel öntöztük meg, aztán keresztény szűzlányok véréből készült maceszt vacsoráztunk. A Kriszta azt kérte, hogy nyissuk meg a páholyt a nők számára, ezt megígértük, de persze nem fogjuk teljesíteni. A szövetségünk értelmében a Gábor és a Csanád kilencvenkilenc éves haszonbérletbe megkapja tőlünk Magyarországot az ott élő tízmillió fogyasztóval együtt. Először választást kell nyerni, aztán fokozatosan átalakítjuk az országot királysággá, miközben a Szent Korona belső peremére, a bársonyborítás alá héber nyelvű átkokat vésetünk. Nagyjából ezek az egyezség fontosabb pontjai. A díjazásod marad a régi, de mostantól: csak a Jobbik! Shalom, Robikám!”

Most itt tartunk. Beszéltem egy cionista haszid spanommal, ő azt mondja, hogy olyannyira működik már ez a megállapodás, hogy a Magyar Gárda egységeit izraeli kommandósok képezik ki a Negeb-sivatagban, és számos alkalommal vetettek már be közös parancsnokság alatt US Army-IDF-Magyar Gárda egységeket Afganisztánban. Ez a magyarázat egyébként arra is, hogy az utóbbi időben a gárdisták felvonulásai nagyon megritkultak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

na latjatok, igy kell ezt :) vegre valami VICCES. Nem a szokasos jajafasisztakok, jajahollokoszt baromsag :)

Néha kissé beteg ez a Puzsér, de most jót derültem és gondolkodtam - rajta.

Amikor Szabó Albert, a magyarországi újnácipárt megszervezője, emblematikus vezére és spiritus rectora, a budai Várnegyedben rendezett vonuláűsaik führere elhúzott haza, nb. Izraelbe, már akkor lehetett gyanítani, hogy lesz ennek még folytatása.

Nagy ám az igény a félelemre és a rettegésre, lássuk be: újnácik nélkül..., ugyan kire, mire? Kellenek, mint egy falat kenyér. Vajaskalács.

Van egy szint, ami alá nem szoktam lemenni, így ennek okán Puzsér sem tartozik a napi olvasmányaim közé.

A Hír TV Páholy című műsorában viszont kénytelen voltam megnézni, mivel ott ült Kálomista és Fiala társaságában. Amit ott Puzsér művelt, azt nehéz volt ép ésszel végig nézni, elviselni, hozzá képest Gyurcsány egy kulturált, mindenféle pszichés terheléstől mentes emberke.

Azért az is jelezte Puzsér emberi és szakmai értékét, ahogyan Fiala mély undorral elfordult tőle. Még Fialának is sok volt ennek a beteg embernek a szereplése. Az egész független attól, amiről Puzsér ír, azt nem is olvastam el. Mindig megnézem, hogy ki a szerző...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés