Verekedésbe torkollott a ruhaosztás Csenyétén

2013. november 19. 9:06
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csenyétén próbált cipőket osztani a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Magyar Iszlám Közösség. Az akció azonban kudarcba fulladt.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Magyar Iszlám Közösség közös segélyakciója pankrációvá fajult Csenyétén. Magyarország legszegényebb településén a két szervezet étel- és ruhaosztást tartott. Az ételosztás még rendben is ment, azonban a ruhaosztás nem volt kellően megszervezve. Azért, hogy mindenki egyenlően részesedjen, csak kiöntötték a ruhákat az udvarra. Ekkor tört ki a verekedés. Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke elmondta: a következő ruhaosztáskor csak férfiakat fognak beengedni, mert ők nem verekednek össze, hanem összecserélik, összepárosítják a cipőket, miközben a nők összeverekednek rajta.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem ezen a balhén csak a két adományozó lepődött meg...

Már a mohamedánoknak, és a zsidóknak is eszükbe jutott a cigányokkal jótékonykodni, csak egy réteget lehet hiányolni: a gazdag cigányok /kik több ezer fős lakodalmakat szerveznek, milliós síremlékeket emelnek/ jótékony célra egy fillért se költenek.

A sárga kapucnis svájci sapkás Feldmájer gyerek hogy odabassza közéjük a cuccot, aztán már iszkol is a helyszínről:D

Ilyet még viccből se mondjon!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés