Politikai nyilatkozatot fogadott el a Fidesz kongresszusa

2013. szeptember 28. 14:22
A Németh Szilárd által ismertetett dokumentumban egyebek mellett rögzítik: nem engedik a brüsszeli bürokratáknak, hogy visszaéljenek hatalmukkal; hogy a kapzsi bankok és telhetetlen multik extraprofithoz jussanak; illetve azt sem, hogy a bukott baloldal visszavonja a rezsicsökkentést.

A rezsicsökkentés melletti kiállást is deklaráló politikai nyilatkozatot fogadott el a Fidesz XXV. kongresszusa szombaton. A dokumentum rögzíti, hogy megvédik Magyarország gazdasági függetlenségét, a magyar családok biztonságát, és nem engednek semmilyen külső vagy belső nyomásnak, amely megpróbálna eltántorítani ettől. A nyilatkozatot Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa, Csepel polgármestere ismertette.

Rögzítették: „nem fogjuk engedni, hogy a brüsszeli bürokraták visszaéljenek hatalmukkal, kettős mércét alkalmazzanak velünk szemben, és korlátozni próbálják nemzeti függetlenségünket”. Nem engedik azt sem, hogy „a kapzsi bankok és a telhetetlen multinacionális vállalatok” a tisztességes verseny helyett erőfölényükkel visszaélve jussanak extraprofithoz a családok rovására. Emellett azt sem hagyják, hogy „a bankok és a multik érdekeit képviselő bukott baloldal” a rezsicsökkentést visszavonja, vagy más módon újra kiszolgáltassa az országot – idézte Németh Szilárd a nyilatkozatot, amely úgy zárul: ismét összefogásra van szükség, hogy megvédjék a családok anyagi biztonságát, „Magyarország nem hagyja magát”.   

 

Ezentúl felülről szervezik a tagozatokat

A kongresszuson a küldöttek módosították a Fidesz alapszabályát, elsősorban technikai okokból, az egyetlen tartalmi változtatás a tagozatokat érintette. Mint Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke elmondta, a tagozatok mint „alulról szerveződő mozgalmi formák” nem váltak be, nehézkes volt a működésük. Ettől még szükség van tagozatokra, ezért az átalakításukra van szükség, hogy élőbbé válhasson a párt kapcsolata a társadalmi csoportokkal. Szeretnének felülről több iránymutatást adni e csoportoknak – fogalmazott, hozzátéve, hogy így egy felülről szervezett formaként határozzák meg a tagozatokat, amelyek igazgatóit azzal bízzák majd meg, hogy választókerületi egységenként szervezzék meg a csoportokat. Vannak olyan tagozatok – például a nyugdíjas-, az ifjúsági és a nőtagozat –, amelyekre minden választókerületben szükség van – ismertette a választmányi elnök.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ellentámadásba? mi ellen támdasz okoska, te is háború fóbiás vagy, vagy fetisiszta, menj azt állj be a hadseregbe azt irány afganisztán, hagyd békén kicsiny hazánkat, amely sosem a háborúzásra épült...de igazad van lőjük halomra egymást, az jó lesz ugyeM?

nincs,? első nap olyan jobbost kapott bARROSOTÓL, AZÓTA IS EGY IRÁNYBA ROHANGÁL...

uh lesz kemény verseny, ki áll ő és maga, és maga ellen fog ő szónokolni, hoyg a másik énjére szavazzanak?

hirek :D

a rezsicsökkentés egyre jobb hatással müködik, hisz az emberek nem merik kérni a fűtés bekapcsolását

felhúzni :D áh...úgy tünik...hmmm

szalagmunka plusz közmunka...éljen a munka becsülete :D

Az a kontraszelektált kilientúra, amely éveken keresztül húzta a sápot, szívta a nemzet vérét, soha nem lesz képes belátni, hogy egy korménynak elsősorban a saját nemzetét kell szolgálnia.

A mostani koalíció ezt teszi, és a magyar nemzet ezt várja tőle a jövőben is.

Adjon hozzá erőt, kiállást, rendületlen helytállást a jó Isten!! Egy tappodtat sem meghátrálni, mert a demokráciát romboló ballioberális alakulatok, különítményekbe szervezett attakok azonnal ránk rontanak és dúlnak, fúlnak, ócsárólnak, hazudnak, fenyegetőznek, rágalmaznak, pusztítanak minden értéket

Ez történik most Szombathelyen, ahogy annak idején előre kitervelt rágalmakkal támadtak Debrecen kiváló polgármesterére is.

Véleményem szerint nem szabad megtorlás nélkül hagyni a tisztességes emberek becsületére és jó hírnevére törő gyalázkodást, rágalmazást.

Pénzért veszik a rágalmakat, a kitalált trükköket, meg kell találni a felelősöket, a tetteseket és a felbújtóikat el kell távolítani a közéletből.

A magafajtáknak már régen el kellett volna húzni ebből az országból.

Annyi mocskot dobálnak, szitkot szórnak a hazánkra, mint a legmocskosabb, legsötétebb sztalini időben tették a bolesvik bérencek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés