Bírálom a Jobbikot, ügynök vagyok?

2013. szeptember 12. 15:10

Horka Sándor
Magyar Hajnal
Mostanában sok támadást, bírálatot kaptam, mondván mivel kritizálni merem a Jobbikot, ezért mocskos hazaáruló, MSZP-s, fideszes, Moszad-ügynök vagyok.

„Mostanában sok támadást, bírálatot kaptam, mondván mivel kritizálni merem a Jobbikot, ezért mocskos hazaáruló, MSZP-s, fideszes, Moszad-ügynök vagyok.

(...)

Néhány jobbikos teljesen félreérti a nemzet, a haza és a párt fogalmakat. Nekik a cél nem a nemzet megmentése, nem a haza megtartása, hanem a párt vakon és némán, minden kritika nélkül való szolgálata (ismert pszichológiai jelenség az Orbán-hívők köréből, de ki lehet gyógyulni,és sokan már gyógyulnak – a szerk.). Mintha nem a párt lenne a nemzetért, hanem a nemzet lenne a nagy és sérthetetlen, minden szempontból hibátlan és bírálhatatlan pártért.
Pedig minden nemzeti érzelmű radikális embernek a célt a magyar haza, a magyar nemzet megmentése kellene, hogy jelentse. Ez a CÉL és ezért kell mindent megtennünk és elkövetnünk, ezért kell harcolnunk és küzdenünk.

Ebben a harcban pedig csak egy eszköz a Jobbik, amit arra használunk, hogy közelebb kerüljünk a végső célunkhoz, egy szabad, független és erős Magyarország megteremtéséhez! A Magyarországon élő kisebbségek helyzetének végleges rendezéséhez, a rend és közbiztonság megteremtéséhez,iparunk és mezőgazdaságunk rendbetételéhez, igaz történelmünk a társadalommal való megismertetéséhez, a demográfiai katasztrófa megfordításához, hazánkat így megerősítve, egy későbbi határ-visszarendezéshez. Persze erről a nagy célról még oldalakon keresztül lehetne írni, de most én inkább az eszközzel foglalkoznék.

(...)

Mindezek után ne csodálkozzunk, hogy egyre többen szállnak le erről a járműről, akkor is, ha még oly kényelmes, bőrüléses, és van benne hifi, wifi, meg légkondi. Hiszen elvileg nem az a célunk, hogy a »Jobbikkal« utazzunk, hanem hogy elérjünk oda ahová indultunk, még akkor is, ha gyalog kell megtennünk az utat, esetleg hóban, vagy tűző napsütésben! Sajnos sokan vannak olyanok is, akik a járműhöz ragaszkodnak, tartson az bárhová és már azt is elfelejtették, hogy hol van a cél ahová indultak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem elemke rád is rád férne egy kontroll..mint egy teljesen "elégedett" emberre.

Persze nem ártana jól körülírni a haza fogalmát is és főleg azt, hogy ki mit ért a nemzet fogalmán? pl: egy más párt tagja vagy szimpatizánsa minek minősül? A Jobbik erőszakos módon a nemzeten azt érti, aki bólogat a jobbikos felső vezetésnek. Végül is mekkora is ez a jobbikos haza, ha nem fér el benne sem a cigány, sem a zsidó, sem más párt támogatója vagy tagja? Talán képesek-e a jobbikosok olyanoknak is jót akarni, akiket egyébként utálnak csak azért mert ennek a nemzetnek a részei?

Ugye a rezsicsökkentést nem csak a fideszesek kapták.

A következő választás nagy csata lesz, nem érdemes kis pártra szavazni!!!

Hát pedig nekem is pont ez jutott az eszembe, meg is írtam volna, ha Locassen meg nem előz.
Pedig a felmenőim között csak svábokat találsz...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés