Orbán Viktor: Sok sikert Gergényi úr!

2013. június 23. 12:54

Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce
Orbán Viktor minden magyart szembeköpve, támogatja a Török Gergényit, a török rendőrterrort, a török kormányt, ami saját rendőrségét küldi saját állampolgáraira.

„Sokan nem felejtjük el, hogy az akkori rendőrkapitányt Gergényit nem leváltotta a kormány, hanem kitüntette.

Törökországban most valami hasonló történik. A tüntetőkre támadó rendőrség nem csak kilött szemeket hanem halottakat hagy maga mögött az utcán. Orbán Viktor pedig minden jóérézésű magyar állampolgárt szembeköpve, támogatja a Török Gergényit, a török rendőrterrort, a török kormányt, ami saját rendőrségét küldi saját állampolgáraira.

Persze láttuk már az azeri baltás kiadatásánál, mit ér a kormánynak az ország becsülete ha pénzről van szó. Itt pedig arról van szó, a szabadságharcunk finaszirozásáról, török és azeri befektetőkön keresztül orosz pénzből De vajon mit ér ez a szabadságharc, ha szembeköpjük a szabadságot? Ha Orbán Viktor Magyarországról tünteti ki a török Gergényi Pétert jó kivánságaival? Ha nem azokat támogatjuk akik utcára mennek a rendőri erőszak és az igazságtalanság ellen, hanem azokat akik őket veretik meg? Van még olyan, hogy Fidesz vagy már csak a hatalom maradt?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a cikk jó példa, az akvárium, és az antikvárium összekeverésének tipikus esetére!

A szerző erősen leplezni akarja, hogy itt két különböző tényről van szó. Láthatóan csak az egyik - a koncepciójával egybevágó - tényre koncentrál, és egy másikról, amely pedig sokkal nyomósabb mélyen hallgat.
1. Amire koncentrál:
A hírek szerint rendőri túlkapások következtében haltak meg tüntetők. - Ha ez igaz, akkor a felelősök elítélendők.
2. Amiről mélyen hallgat:
Mi a tüntetések valódi oka. - Nos, elég sok magyar túrista fordul meg Törökországban, és ámulhat azon, micsoda fejlődés indult el ott. Ráadásul a törökök többsége szerint ez a fejlődés a mostani kormány gazdaságpolitikájának köszönhető. Vagyis demokratikus úton (csupán választásokkal) ebben az országban sincs semmi esélye az ellenzéknek hatalomra kerülni. Nem maradt más nekik, mint az utcai erőszak. A tüntetők követeléseinek súlya és a megmozdulásaik hevessége közötti aránytalanság is arra enged következtetni, hogy az ellenzék nyilvánvalóan erős biztatást kap olyan külső erőktől, amelyeknek nagyon nincsen ínyére egy gazdaságilag és katonailag erős Törökország, főleg ha a török társadalomban (bár egyelőre csak árnyalatnyit) újra erősödik az iszlám befolyása.
Ha erről is szólna a szerző, akkor talán kénytelen lenne azt is mérlegelni, hogy a külső felbujtóknak mennyi a felelőssége abban, hogy a tüntetéseknek halálos áldozatai is voltak. Meg arról is, hogy mit védett a Gyurcsány-kormány rendőrsége, és mit kell megvédenie Erdogan rendőrségének.

Huba!
Azoknak a véleményét is meg kellene kérdezni akik kitüntették Gergényit.

ez magas labda...ekkora barmokat...ezek is elfelejtik, hogy tegnap mit mondtak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés