Nem jár az 1-es villamos, dugó van

2013. január 16. 18:05
Az 1-es villamos műszaki okok miatt nem közlekedik a Népliget és a Közvágóhíd között – a problémás jármű miatt pedig a Mester utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződésének környékén forgalmi dugó alakult ki.

Műszaki hiba miatt nem jár az 1-es villamos a Népliget és a Közvágóhíd között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere szerdán az MTI-vel. Az egyik műszaki hibás villamos miatt jelentős dugó alakult ki a Mester utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződésének környékén.

Az érintett szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - mondta a fődiszpécser. Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, felsővezeték-szakadás miatt a műszaki hibás villamos a Mester utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében állt meg, emiatt a Mester utcában áll a közúti közlekedés, és a Rákóczi hídról az Üllői út felé tartó négy sávon sem lehet közlekedni a leszakadt vezeték miatt. A forgalmat rendőrök irányítják, de a csúcsforgalom miatt nagy torlódás alakult ki, és azt kérik, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés