A Fideszre is számít az Együtt 2014

2013. január 3. 9:47
Ha nem szerezne az ellenzék kétharmadot, az Együtt 2014 a Fidesszel együtt módosítaná az alaptörvényt.

Szigetvári Viktor szerint új országot kell teremteni 2014 után: ha ugyanazt hoznák létre, mint ami 2010 előtt volt, akkor nem lennének méltóak a választók bizalmára. Szigetvári elmondta, nem hisznek abban, hogy ezt a „jelenlegi dolgot” jogállammal ellentétes eszközökkel le szabad váltani. Szerinte nem lehet „beletolni” az országot abba, hogy négyévente a különböző elitcsoportok „fölülalkotmányozzák” egymást, és azt sem lehet leszögezni, hogy a Fidesz nélkül rendbe lehet rakni az alkotmányos kérdéseket.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL :))))

hulyek, januar 1 van, nem aprilis 1!

ettől csak te félsz én remélem, be sem kerülnek

"Ez a csapat! Ez kemény!", "Nem azt mondták, feri! Azt mondták, hogy menj a p...csába!" :))

Üdv, smogger! BÚÉK!

Azért typikus az, ahogy magát demokratikus ellenzék nevezi és halvány segéd fogalmuk nincs, hogy valójában mit takar és jelent a többpártrendszeri parlamentális demokrácia.
Szerintük az úgy müködik, ha ők vannak többségbe és kormányoznak jól-rosszúl, törvényeket fogadnak el többséggel és rendeleteket alkotnak akkor demokrácia van. Ha ne ővék a többség akkor megszünt a demokrácia és diktatura tombol.
Ez a felfogás teljesen megegyezik a bolsevita szellemiséggel. A szomorú az, hogy ezt fel sem fogják. A hatalmat mint privéligiumat kezelték és képtelenek beletörödni abba, hogy osztozni kell rajta mégpedig egy titkos szabad választáson hozott népakarat szerint. Nem fogadják el a döntést és vádolnak mindenkit leginkább a választókat sértegetik ha nem az ő kezükbe tették le a kormányrudat.
Mérhetettlen gyülöletük is ebből fakad a polgári jobboldal iránt, mivel őket okolják, hogy kicsuszott kezükből a hatalom és megsemmisitendőnek tartják, ellenségként és nem politikai ellenfélként fogják fel hanemolyan alakulatnak akik ellen örök "osztályharcot" kell vivni s teszik mindezt a nép és társadalom nevében.
Nem veszik észre, hogy megváltozott a világ benne magyarország berendezkedése is. Ezért felesleges a harcos akarat ami lételeme volt az internaciónalista világvallásnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés