Jobbik: Sárga csillag helyett a sárga csekkekkel kellene foglalkozni

2012. december 1. 15:41
Z. Kárpát Dániel szerint az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, a politikusoknak is ezzel kellene foglalkozni.

A Jobbik szerint bár a kormánypártok és az ellenzéki pártok egy része „önmegjelöléssel bohóckodnak”, de az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, mert ez a valódi gond ma Magyarországon – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Az ellenzéki politikus szerint a Gyöngyösi Márton jobbikos politikus hétfői parlamenti felszólalását követően mellkasukra sárga csillagot kitűző politikusok az „önmegjelölésekkel vállalhatatlan provokációt valósítottak meg”, ezzel szemben inkább azzal kellene foglalkoznia a politikának, hogy hogyan lehet kiszabadítani az embereket „a sárga csekkek tengeréből”.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett rá, hogy egy év alatt jelentősen nőtt az eladósodott családok száma és a politikának ezzel kellene foglalkoznia, de ehelyett „álkérdésekről, álproblémákról, álprovokációkról szól a közélet”.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A sárga csillagokkal, antiszemitizmus vádjával próbálják elterelni a figyelmet a növekvő nyomorról a sárga csekkekkel,vádlottá változtatva azokat, akik vádlók lehetnének.

Válaszok:
magnamater | 2012. december 1. 16:06

Gyöngyössynek is ezzel kellett volna indítania, ha ez fáj neki.
Jobbikoskáim, szaladhattok most már az események után.
Ezzel az erővel - ha eszetekbe jutott volna - a sárga tengeralattjárót is felemlegethetnétek. Így, utólag.

Mijáz hugy káttű!?
Te patkány!!!
Te szégyentelen!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés