Az MSZP és a Halál Angyala

2012. július 6. 13:05

Seres László
HVG
Keménység, az a lényeg, és mivel a ballib oldal mindent elnéz nekünk, minden eszköz megengedett.

„Íme, a botrány, amelyik ott sem volt: Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerint »Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat«, a kormány »Mengele-tervet« hajt végre, hiszen »mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket.« A Fidesz röviden reagál (a szoci politikus »mélyen megsértette a holokauszt«, ami igaz), protestálnak a felülvizsgáló orvosok, az MSZP iránt szervilis módon tiltakozik a Mazsihisz, majd Korózs bocsánatot kér, amiből végképp kiderül, hogy nem érti, mi a gond.(...)

Egy nappal Korózs bocsánatkérése előtt az MSZP kiad egy szijjártói stílusú nyilatkozatot, így reagálva a Fideszre: »Hogy a holokauszt áldozatait mi sérti mélyebben: egy az Orbán-kormány embertelen társadalompolitikája ellen szót emelő kemény ellenzéki nyilatkozat, vagy a Fidesz Horthy- és Nyirő-kultuszt mind határozottabban támogató kiállása, döntsék el a népirtás túlélői, valamint leszármazottjaik.« Keménység, az a lényeg, és mivel a ballib oldal mindent elnéz nekünk, minden eszköz megengedett. De szó szerint.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Seres időnként nem is annyira kretén.Most éppen 100 %-ig igaza van.

Be van kapcsolva a légkondi. Amúgy sem az időjárás függvénye, hogy elismerjem valaki igazát. Ha Önnek van igaza, az Önét is. Üdv

Lehetséges, hogy elragadtattam magam. Bocsi. Üdv

Kissé zavaros a szövege. Amúgy meg -már írtam egyszer - jó okom van rá, hogy ne tegeződjek, bár tudom, ezen a felületen úgy szokás. Azt hiszem, senkit nem bántok meg az Önözéssel - ez inkább a tisztelet jele- , ha így történt, sorry.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés