Gyurcsány segítene az avasi lakótelepen

2012. június 26. 15:23
Három éven keresztül egy-egy milliárd plusz forrást juttatna Miskolcnak a DK egy komplex rehabilitációs program megvalósítása céljából. Az avasi lakótelepen az ingatlanárak egyre csökkennek, miközben egyre több a kiegyenlítetlen köztartozás.

A Demokratikus Koalíció szerint három egymást követő költségvetési évben egy-egy milliárd forint pluszforrás érdemi segítséget nyújthatna Miskolcnak az avasi lakótelepet érintő, általuk határozati javaslatban indítványozott komplex rehabilitációs program végrehajtásában – jelentette ki Gyurcsány Ferenc pártja országjáró sorozatának keddi állomásán a borsodi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

Ismertetése szerint konszolidálni kell a közszolgáltatók felé megjelenő tartozásokat, a lakások értékének esését, valamint hangsúlyozta, szükség van közösségi szervezőkre, mediátorokra is, hogy a közkultúrával foglalkozó szakemberek támogassák, segítsék a lakótelepen élőket. Mindehhez nagy segítséget jelenthet maga a város.

A programját lakossági fórumon folytató Gyurcsány Ferencet a tájékoztatója helyszínéül szolgáló általános iskola előtt mintegy tucatnyi helyi lakos várta tiltakozó transzparensekkel. A Jobbik helyi szervezete rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a DK-s rendezvényre, elfogadhatatlannak nevezve, hogy Gyurcsány Ferenc egy éven belül immár másodszor riogatja „erkölcsi hullájával a miskolciakat”.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés