Zsidó származása miatt verhették meg az idős férfit

2012. június 13. 8:26
Fiatalok támadtak egy idős férfire a Dohány utcai zsinagógánál pénteken. A földre lökték, és ököllel ütötték az arcát, közben származását hangoztatták.

Zsidó származása miatt vertek meg egy idős férfit pénteken Budapesten. Az arcát és hangját nem vállaló férfi helyett a Dohány utcai zsinagóga főrabbija, Frölich Róbert nyilatkozott az RTL Klub Híradójának. Frölich elmondta, a férfi hazafelé tartott, mikor a zsinagóga közelében fiatalok támadták meg: a földre lökték és arcát ütötték ököllel, közben származását hangoztatták.

A BRFK közölte, jelenleg a helyszínen működő térfigyelő kamerák felvételeit elemzik. A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya közösség tagja elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Összesen 205 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok(k) támadás ez így hirtelenjében. Dolgozik a moszad?

Namost, ez tényleg provokáció-szagú. Előbb Schweitzer főrabbi, most ez a szegény ember. De akkor sem egyszerűsíteném úgy, hogy a balosok beindultak. Valakik beindultak. Simán belefér egy titkosszolgálat (pl. tót, román), lényeg, hogy tényleg, most itt akkor ezt le kell állítani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés