Törvénysértéssel vádolja a Fideszt az LMP

2011. november 11. 15:14
Karácsony Gergely szerint Láng Zsolt a megengedettnél több pénzt költött a II. kerületi időközi választás kampányában.

Karácsony Gergely, az LMP képviselő-jelöltje szerint törvénysértést követett el fideszes ellenfele, Láng Zsolt, mivel a megengedettnél többet költött a II. kerületi időközi parlamenti választás kampányában.

Az LMP-s politikus bemutatott egy fotóalbumot Láng választási plakátjairól, amelyeknek szerinte piaci értéke együtt ötmillió forint körül lehet, ám a törvények szerint egy képviselő csak egymillió forintot költhet kampányra. A további plakátokat is figyelembe véve Karácsony szerint a fideszes jelölt összesen legalább 15 millió forintot kampányolt el. Az LMP a választási bizottsághoz fordul az ügyben.

Karácsony szerint másodlagos, hogy az egymilliós kampánylimit életszerűtlen, mert ez van a törvényben, tehát be kell tartani. Szerinte az LMP volt az egyedüli párt a mostani kampányban, aki nem lépte túl ezt a keretet. A II. kerületi időközi választást egyébként november 13-án, azaz most vasárnap tartják.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért nem lepödöm meg, hogy az LMP és a jobbik kampány esetén bedobják ezt a kommunikációs lózungjaikat.

Csak az egy nap alatti többezer kopoktatot tudnám feledni ami összejőtt nekik hipp-hopp, ami re pont elég volt BP lista állításhoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés