Megbüntette az Echo TV-t a Médiatanács

2011. szeptember 5. 18:41
Félmilliós büntetést szabtak ki a csatornára a Szaniszló Ferenc vezette Világ-Panoráma című műsor miatt.

A Médiatanács legutóbbi ülésén ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott „Világ-Panoráma” című műsora miatt, mert az megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

Szaniszló Ferenc a cigányságról, cigányterrorizmusról, meg az őket bátorító „náci liberálisokról” értekezett, akiknek egyetlen céljuk, hogy az „ingyenélő emberszabásúakat a magyarokra uszítsák”.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Mondj igazat, betörik a fejed." Mondja a magyar közmondás...

"...amíg az emeszpé nyíltan magyarellenes, addig a fidesz alattomosan ugyan az.
Tehát veszélyesebb a magyar népre nézve!"
----------------------------------------------------------
Ez, sajnos egy hülyeség!
Nem más, mint a Jobbik rosszabbik felének az egyik hazugsága, az egyik demagóg szólama. Bár kétségtelen az MSZP neoliberális, internacionalista hajlama, ennek ellenére sokan kikérnék közülük ezt a summázatot.
A Fideszre pedig a magyarellenesség csak annak a veszélyével mondható ki, hogy az ilyen vélekedőt simán le fogják hülyézni.

Sajnálom, hogy ezt a Szaniszlót nem tudom úgy igazán elismerni, azt pedig, hogy minden szava igaz lenne, megint sajnálattal, de el kell utasítanom.
Szaniszló barátunk kétségkívül igaz magyar ember, nagy lélekkel, de bizony néha épületes butaságokat mond. Így azután az a baj vele, hogy amennyit használ a nagy lelke, annyit le is ront a balfácánkodása.
Mármint a magyarság szempontjából.

Ne feledjük: Trianont a Nyugat és főleg a franciák féltékeny irigysége okozta. Csípte a szemüket az 1880-as éveket követő magyar feltámadás hihetetlenül gyors üteme és mértéke.
Szaniszló dettó ugyanez kicsiben és verbálisan.

Szaniszló Ferit nem a Deutsch Tamáshoz és nem Csintalanhoz kell hasonlítani. Deutschnak egyetlen mediumban sincs műsora (nem is tudom, hogyan keverték ide), Csintalan pedig valóban arrogáns és tapló. Viszont eléggé tájékozott és főként jó képességű debattőr.
Egyébként semmi értelme indulatból vélekedni, mert abból csak marhaságok jönnek ki.

Szaniszlókám engem kifejezetten bosszant.
Nem is bírom nézni és hallgatni, mert annyira lehangoló, hogy tíz perc hallgatása után a ciánkapszula, vagy Kövér Laci köteles beszéde jut az eszembe.
Miért hiszi szegény, hogy ezzel a nagy behemót siránkozásaival lelket verhet belénk? Ezzel akarja feldobni a magyarságot?! Miért hiszi, hogy valamit is javít a helyzetünkön, ha örökösen a megveretéseinkről, a veszteségeinkről, a sikertelenségeinkről a megalázottságainkról beszél.
Miért hiszi, hogy ez a patetikusan vesztes hanghordozás sikerorientálttá tesz minket?
Francba már az örökös búsmagyarkodással!!
Ha nem tudják mit hogyan kell csinálni, szedjék elő a kommunista módszereket.
Azok, a kommunisták, ők tudták, hogyan kell lelket verni az emberekbe, azt is tudták hogyan kell hangulatot teremteni ahhoz, amin sírni lehetett volna.
Tudták, hogy miként lehet a szart is ambróziaként eladni.
Vannak még emlékeink, tudhatjuk hogyan kell ezt csinálni, tessék ezt tenni.
A népnek nem arra van szüksége, hogy állandósítsák bennünk azt a vélekedést, hogy mennyire lúzerek vagyunk, mennyire húz még az ág is bennünket. Ez csak visszahúz és sikertelenné tesz!
A Szaniszló féle siránkozógépeket jobb volna elfelejteni, mert nélkülük is eléggé lehangolt és pesszimista a magyar.
Még az is lehet, hogy éppen miattuk.

Szaniszlóval nem az a baj, hogy vonzódik az ezotériához, hanem az, hogy destruktív. Nem ellenségesen, hanem jobbról és hazafiúi indulatból.
Viszont egyre megy, az eredmény számít.
Az eredmény pedig az, hogy elkeni a szánkat az örökös siránkozásával.
Annak örülnék, ha nem adnának további lehetőséget egyetlen médiumban sem számára ahhoz, hogy a lemondás, a pesszimizmus, a demoralizálás világfájdalmas hangulatát terjessze a magyarságban.
Higgye el minden hazafias érzületű ember, ez a mentalitás ártalmasabb a nyílt ellenségeskedésnél.
Az Echo TV-nek kiváló alkalom ez a Szaniszlóhoz köthető büntetés.
Vagy változtat, vagy megy.

Szaniszló kifejtette a véleményét. Nincs nekem ezzel bajom.
Az más kérdés, hogy a szívében oly igaz magyar Szaniszló néhanapján égbekiáltó hülyeségeket tud mondani. Néha, mint egy jósműsor. Ezotéria, ezotéria, ezotéria, egy kis fűszerezéssel. Egyébként nem idegesít, sőt szórakoztat, amikor elkezd sírni a múlton a jelenen a jövőn.

nem kicsit, nagyon. De az Echo-n néha vannak számomra megmagyarázhatatlan figurák.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés