Beperelte Vágó Istvánt a TV2

2011. július 22. 9:13
A kirúgott műsorvezető két hónappal ezelőtt a Demokratikus Charta pécsi szervezetének vendégeként arra tett utalást, hogy politikai indítékok állhatnak elbocsátása mögött. A TV2 vezetése úgy döntött, a bíróság előtt számoltatja el Vágó Istvánt valótlan állításaiért.

Beperelte a TV2 Vágó Istvánt, aki fél évvel ezelőtt váratlanul távozott a csatornától – írja a Bors. A műsorvezető azt állította, hogy tudta nélkül bontotta fel vele a csatorna a szerződést. Két hónappal ezelőtt ráadásul a Demokratikus Charta pécsi szervezetének vendégeként arra tett utalást, hogy politikai indítékok állhatnak elbocsátása mögött.

„Azt kellene cáfolniuk, hogy jelent-e meg a Helyi Téma hirdetése, logója náluk, valamint azt, hogy a Hír Tv-től oda küldött szerkesztő van-e a nyakukon. Arról is mondhatnának valamit, igaz-e az, hogy a kutatások szerint a TV2 híradója a legkevésbé kiegyensúlyozott” - mondta akkor az Új Ásznak Vágó.

A volt műsorvezető ezúttal nem kívánt nyilatkozni, a TV2 is szűkszavúan kommentálta az értesülést. Közleményükben azt írták, egy ideig türelmesen figyelték a csatorna ellen indított rágalomhadjáratát, amelyet legtöbbször légből kapott összeesküvés-elméletekkel színezett, de néhány nyilatkozatával túl messzire ment, így a TV2 vezetése úgy döntött, a bíróság előtt számoltatja el Vágó Istvánt valótlan állításaiért.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van egy nagyon lényegre törő magyar közmondás, mely szerint arra az asztalra nem végezzük a nagydolgunkat, ahonnan eszünk.
Vágó Pista bácsi ezt elfelejtette, és most már az SZDSZ sem fogja megmenteni.
Sic transit, gloria mundi...

Igaza volt Vágónak.

A Vágó a tipikus példája annak, hogy a tanultság nem egyenlő az okossággal. Művelt de nem intelligens. Ráadásul öntelt és most még sértődött is. Szar lehet így megöregedni.

ideje volt már beperelni faVágót, annyit beszél össze-vissza.
melyik a az a cég aki inkább Vágót tartaná meg az 1 milliárd bejövő pénz helyett. Csávó elhitte a szerepét..

ideje volt már beperelni faVágót, annyit beszél össze-vissza.
melyik a az a cég aki inkább Vágót tartaná meg az 1 milliárd bejövő pénz helyett. Csávó elhitte a szerepét..

Megyó+Fletó alatt is a Fidesz kormányzott, ezt Vágó fedezte fel, bár Fletóék szte nagyon jól végezték dolgukat. Azt meg Lengyel László vette észre h 2010 áprilisában, épp a 2 választási forduló közt, meg is bukott OV.
Debrecenben meg a szocik a médiáért tüntetnek, ha már 1 éve bukott OV:
http://nol.hu/belfold/fidesz-s..

Nekem is ő jutott eszembe. De a színvonal alapján bicnicc vagy next is lehetne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában