Hazugságnak nevezte a holokausztot Budapesten az egyiptomi politikus

2011. július 8. 15:19
Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi világi liberális Wafd párt alelnöke Budapesten, a Demokráciáról és Emberi Jogokról szóló konferencián nyilatkozott holokauszttal, zsidósággal és Amerikával kapcsolatos nézeteiért.

Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi Wafd párt alelnöke Budapesten, a Washington Timesnak adott interjújában fogalmazta meg különböző nézeteit a holokauszttal és a zsidósággal kapcsolatban.

A liberális politikus a Demokráciáról és Emberi Jogokról szóló konferencia szünetében jelentette ki: „A holokauszt egy hazugság. 2,4 millió zsidó élt német megszállás alatt. Ha mindet kiirtották, akkor honnan jött a többi 3,6 millió?”. Ahmed Ezz el-Arab nem tagadta, hogy a nácik „több százezer” zsidót ölték meg, ám szerinte „a gázkamrák és az élve megnyúzott emberek, meg a többi történet mind mese”.

A politikus sajátos véleménnyel rendelkezik a Amerika kétezres évekbeli háborúiról és a szeptember 11-i terrortámadásokról is. Szerinte ez utóbbiért „a CIA, az izraeli Moszad és az amerikai ipari-katonai komplexum” felelős.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remélem a hatóságok megteszik a szükséges lépéseket.

Én hosszú évtizedekig nem kételkedtem a holokausztban, nem is érdekelt. Mióta milliárdokat kapnak a túlélők, azok utódai és tagadását tiltja a törvény azóta én is kételkedem (finoman fogalmazva), hogy megtörtént-e, úgy történt-e ahogy el akarják hitetni velünk.

A gyalázat az, hogy a holokausztra hivatkozva egyesek vagyonokat akarnak gyűjteni. Gyalázat, hogy ezen pénzek egy része pont a zsidó szervezetekben tűnik el. Gyalázat, hogy a zsidók ki akarják sajátítani a háborús szenvedéseket. Gyalázat, hogy történelmi események megítélését törvényben szabályozzák. Gyalázat, hogy még mindig nem merünk beszélni arról amit a zsidók tettek Magyarországon 1919-ben, az 50-es években mint ÁVO-sok. Csak a zsidóknál nem lehet nevesíteni a bűneiket, minden más nemzetiségnél igen. Gyalázat, hogy valaki is meg akarja mondani nekem, hogy hogyan vélekedjem a háború történéseiről. És főleg gyalázat az, hogy megmond nekem, hogy mivel köpöm le a történelmünket. Ezt ha megengeded magam döntöm el.

Az én sztereotípiáimat a zsidókról a hosszú New Yorkban töltött évek és itthon az SzDSz alakította ki. És alapos munkát végeztek.

Nem is abban kételkedem, hogy tényleg öltek-e meg zsidókat a háborúban. Ez tény, ez így volt. De , hogy mennyit és hogyan az legalábbis megkérdőjelezhető. És az meg egyenesen undoríró, hogy zsidók a pénz a befolyásuk fenntartása érdekében kisajátítják a szenvedést, pedig sokkal több orosz de még németből is több halt meg mint zsidó. Erre persze mindig a fajirtást hozzák fel. De a halott az halott mindegy milyen indokkal ölték meg. A gyerek meg árva marad akkor is ha nem zsidó. És már rettenetesen unom, hogy még mindig kitalálnak újabb indokokat arra, hogy kárpótlást követelhessenek. Meg az is gusztustalan, hogy ha csinálsz egy filmet a holokausztról akkor az rögtön Oscar díjat kap. Ha könyvet írsz a témában akkor biztos Nobel díjas leszel.
Nem tudom mi az igazság a holokauszt ügyben, de biztos vagyok benne, hogy most az adatokat erősen eltúlozzák.

Tudom, hogy ugyanarról beszélünk, és azt is, hogy volt holokauszt. Amit nem értek, hogy nem látják be, hogy ha nem ilyen erőszakosan nyomulnának ebben a témában és nem ilyen átlátszóan, akkor sokkal nagyobb empátiával állnának az emberek ehhez az egész témához.

De miért nem készülnek erről filmek? Miért nem beszél a média erről? Miért nem kaphatnak kárpótlást a leszármazottak?
Ezek természetesen költői kérdések voltak. Én is tudom rájuk a választ.

Dél-Amerikában nem irtották ki az őslakosokat, a hittérítőknek meg akár köszönetet is mondhatnak, azért amit értük tettek.

http://hu.wikipedia.org/wiki/A..

"A jezsuiták nemcsak megkeresztelték az indiánokat, hanem egy teljesen új életformára tanították: letelepítették és földművelésre, ipari munkákra oktatták őket."

A kereszténység megjelenése előtt még teljesen szokványos dolog volt, hogy emberáldozatot mutattak be az isteneiknek.

Az Észak-Amerikai indiánok nagyrészét valóban kiirtották, de ahhoz, már nem sok köze volt a kereszténységnek.

Milliókról van szó. "Pascal" az "okot" is megadja: a zsidók a befolyásuk fenntartása érdekében sajátítják ki a szenvedést. Huh....

Amikor kisajátítják a szenvedést azzal ki akarják zárni, hogy a kárpótlásból mások is részesedjenek. Hiszen a "kárpótlási" kapacitás véges. Ha mások is részesülnek belőle, akkor nekik kevesebb jut. Márpedig a világ befolyásolásának ma a leghatékonyabb eszköze a pénz. A pénzzel lehet megvásárolni politikusokat, médiát, egyetemeket, történészeket, művészeket. Ennek iskola példája Hollywood, ahol még az olyan sorozatokban is mint a Dr House a pozitív az okos hősök zsidók (nem a House). Ezt is pénzzel érik el, mert megveszik a forgatókönyv írót. Vagy hány filmben hallhattad már azt "láttál már buta zsidót?" mondatot vagy hasonlót. És a kritikusokat is megveszik, így befolyásolva a nézettséget. A gazdasági, katonai erő fenntartása is pénz kérdése.
Egyébként elemi érdekük fenntartani a különleges státuszukat aminek egyik eszköze a holokauszt mítosz és persze a folytonos antiszemita veszély emlegetése, a nácizás.
Nyugodtan huhogj, ez nyilvánvalóan egyszerűbb mint gondolkodni és látni azt ami nyilvánvaló.

Nem tudom, hogy csak nem érted amit írok vagy szándékosan beszélsz félre. Mindegy, megyek fürdeni a balcsiba ha már ilyen meleg van. Szép napot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés