Nem lesz komcsi főpolgármester-jelölt

2010. augusztus 27. 7:34
Nem indít jelöltet Budapest élére a Thürmer-féle Munkáspárt. A politikus szerint a választási törvény nem ad esélyt a kispártoknak.

A rendszerváltás óta először nem indít jelöltet a Munkáspárt az önkormányzati választásokon. Thürmer Gyula pártelnök szerint a választási törvények antidemokratikusak, és nem adnak lehetőséget a kis pártok jelöltjeinek indítására - írja az Index.

A politikus szerint a megszigorított választási törvény miatt a kicsik nem tudják összegyűjteni a kopogtatócédulákat. Azok, akik mégis elindulnak, azok vagy blöffölnek, vagy hátszelük van a cédulagyűjtéshez - mondta Thürmer.

Thürmer szerint a Munkáspárt azért küzdött, hogy demokrácia legyen, de most már legfeljebb kétpártrendszer vagy egypártrendszer jöhet létre. Nekik egyik rendszer se szimpatikus, és egyik nagy párt sem felel meg a dolgozó emberek érdekének. Thürmer szerint ma Budapest élhetetlen város. Húsz év pusztítás után normális utakra, életre és rendre volna szükség. A párt mindenesetre Ózdon és Salgótarjánban indít polgármester-jelölteket.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés