Átverte a Megasztár a Madách-díjas dudást

2010. május 13. 15:52
Szexuális tartalmú dalokat akartak énekeltetni a 91 éves juhásszal a Megasztárban - Pál István állítja, hogy átverés áldozata lett.

A Megasztárban kellemetlen helyzetbe hozott dudás azt mondja, nem tudta, hogy tehetségkutató műsorba megy, nem is jelentkezett, meghívást kapott. Állítása szerint egy fiatal férfi hívta fel és a TV2 autót küldött érte.

Az idős művész saját szavaival is elmondta az esetet a Velvetnek. „Mondták, mondjam meg, miket akarok énekelni. Lehet szerelmes, pásztor, summás, betyár vagy pásztornóta, minden lehet. Valamikor fél négy körül jutottam sorra, szóltak, hogy a dudát ne is vigyem be, elég lesz csak énekelni. Elénekeltem pár dalt, és meg akartam fordulni, hogy eljövök a színpadról, erre egy fiatal fiú utánam szólt, hogy nem úgy van az, itt van a papír, amire rá van írva, hogy szexuális énekeket fog énekelni. Nagyon elszégyelltem magam. Mondtam nekik, én azt se tudom, mi az, és ha tudnám, akkor se csinálnám, mert én nem úgy nevelkedtem föl, mint a mostani fiatalok. Hanem, egészen másképp: tiszteltük egymást, mind a fiatalok, mind az öregek. Megfordultam, tovább nem is hallgattam, hogy mit beszélnek, elsötétült előttem minden."

Pál István úgy véli, a Bors bulvárlap egy korábbi cikke kelthette fel a csatorna figyelmét. Ott azt állították, erotikus dalokból tervez válogatást kiadni. A dudás szerint ebből egy szó sem igaz. A TV2 hivatalos magyarázata is erre utal: „A félreértés abból adódhatott, hogy az egyik napilapban megjelent cikk alapján arra kérték, énekeljen el egy pikáns szövegű dalt is. Őszintén sajnáljuk, hogy rossz érzésekkel távozott a tévedés miatt, ezt egyébként több alkalommal neki is elmondtuk. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy Pista bácsi a Megasztár színpadán énekelt.” nyilatkozta szóvivőjük.

A felvételről azonban rossz érzésekkel távozott az elkeseredett művész.

Terján Nóra
2010. May 13. 16:40
Kedves TV2!

A Mandiner szerkesztősége és minden jóérzésű ember nevében azt kell, hogy mondjam: menjetek el a jó édes anyátokba! Az is, aki felelős az átverésért, és az is, aki a zsűri kipárnázott celeb-székein vigyorogva végignézte a 91 éves, Madách Imre-díjjal kitüntetett bácsi megalázását egy jó kis gázsi fejében. Az egyik oldalon nagyon jól megmutattátok, milyen kifinomult humorérzékkel rendelkeztek, és hogy a lelketeket is feláldozzátok a nívós szórakoztatás oltárán, a másikon pedig riszpekt a bólogató médiakurváknak; az ilyen és ehhez hasonló húzásokkal azt a keveset is semmissé teszitek, amit valaha letettetek az asztalra. Köszönjük, TV2, köszönjük, Megasztár.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

48 óra? De akkor nem egyben hanem napról-napra
2-3 órányit főműsoridőben.


( Valamint közügyektől való eltiltás :) )

Válaszok:
ÁrPi | 2010. május 14. 16:59

Illetve mégis ha a TV2-ben esetleg tiszteletteljes portréfilmet tudnának készíteni Pál Pista bácsival ahol élőben vagy felvételekről a dudás előadásait láthatnák a népek a fent megadott időszakban , akkor az elsötétítési ítéletet felfüggeszthetjük, nemde?
:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában