Kovács Béla

2010. május 7. 18:17
A Szovjetunió egyik elitegyetemén végzett külügyér az országgyűlési választás talán legnagyobb jobbikos nyertese: immár EP-képviselőként építheti tovább a Jobbik orosz és nyugati hídfőállásait.

Kovács Béla, a Jobbik külügyi kabinetvezetője veszi át a hazatérő Balczó Zoltán helyét az Európai Parlamentben. Hiába volt az EP-választáson Szima Judit negyedik a Jobbik-listán, a párt a néhány hellyel mögötte szereplő Kovács mellett döntött.

A Jobbik külügyére igazi elitképzésben részesült a Szovjetunióban, s nem kétséges, hogy a Jobbik oroszbarát profilját fogja erősíteni az EP-ben is. A brüsszeli és a strasbourgi folyosókon sem fog eltévedni, mivel már tavaly óta szakértőként segítette Balczó és Szegedi Csanád munkáját - ez azt is sejteni engedi, hogy Szima Juditnak hiába ígérték meg (saját elmondása szerint) többször is a Jobbik vezetői, hogy övé lesz a következő mandátum, Kovács megbizatása nem volt igazán váratlan.

 

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki csak egy picit is kilát a fejéből, az tudja, Kovács a KGB embere és ékes bizonyítéka annak, hogy a Jobbik az oroszok érdekeit képviseli.

De a Jobbik hívei hisznek és egyébként sem az eszükkel politizálnak.

Vona és a Jobbik többi vezetője hazaáruló, ti csak egyszerűen ostobák vagytok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés