Kommenteket perel Meggyes

2010. április 20. 9:31
Keresetet nyújtott be az esztergomi polgármester a Szeretgom hírportálon őt kritizáló kommentelők ellen.

A Szeretgom nevű portált üzemeltető cég ellen keresetet nyújtott Meggyes Tamás egyes felhasználói kommentek miatt, amelyekben - többek között - azt állították, hogy a polgármesternek „nincs becsülete, illetve hogy „alkalmatlan, alulképzett, megalomán, hatalomfüggő, sunyi, agresszív pöcs.

Meggyes Tamás a Komárom-Esztergom megyei bírósághoz nyújtotta be keresetét a Szeretgom cége és a kommentelők ellen.

Ambrus Balázs
2010. April 20. 11:02
Meggyes Tamás egyvalamiben vitathatatlanul rekorder. A most záruló négyéves ciklusban az ő neve szerepelt legtöbbet a Parlament mentelmi bizottsága előtt. Három magánvádas ügy mellé egy gyorshajtás is oda kéretőzött, így érthető, hogy a polgármester ostobaságnak nevezte a mentelmi jog eltörlésének jobbikos óhaját (mi több, azt "bizonyos nagyságrendig" a polgármesterekre is kiterjesztené). Az már kevésbé, hogy akkor ő (az általa képviselt önkormányzat) miért próbálkozott Szabó Zoltán szocialista képviselő feljelentésével.
Az adok-kapok miatt kissé viharvert polgármester jogérzékének beszűkülése lehet az egyedüli magyarázata annak, hogy miért felejtkezhet el egy naponta hivatkozott alkotmányos alapjogról, a gondolat és szólásszabadságról.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés