Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Orbán Viktor: Padlógáz, mert a tét hatalmas!

2024. június 08. 11:47

A miniszterelnök is mozgósít a vasárnapi szavazásra az Egymillió Találkozás Napján.

2024. június 08. 11:47
ORBÁN Viktor

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök arra hívta fel a figyelmet szombati Facebook-bejegyzésében, hogy az egész országban mozgósít a kormánypárt, mivel a holnapi szavazás tétje hatalmas.

Ma ott vagyunk minden faluban és minden városban. Az egész országot mozgósítjuk. Ez a legnagyobb kampányhajrá: egymillió találkozás egy nap alatt. Padlógáz, mert a tét hatalmas és minden szavazat számít. Csak a béke, csak a Fidesz!

A miniszterelnök egy videót is feltöltött, az ehhez kapcsolódó bejegyzésében pedig a szlovák kormányfő ellen elkövetett merényletre utalva azt emelte ki, 

Robert Fico látleletet adott a magyar baloldalról. Vasárnap tegyük világossá, hogy a magyar emberek ellenében itt nem lehet választást nyerni!

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. június 09. 04:08
Ha ez a szélhámos, háborús hisztériát keltő O1G, volt KOMMUNISTA TITKÁR, meg a többi normalitást felforgatni próbáló fasiszta/náci/komcsi/ávós fertőzött elméjü fidesz cselédek Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus, erős közösségekre épített, civilizált EU 450 millió tagú család ŐSZINTE, BECSÜLETES és LELKES családtagja legyen, keblére ölelve az EU alapelveit és ŐSZINTE, BECSÜLETES, LELKES együttműködésével részt venni az ottani közös munkában, a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba. RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Patika
2024. június 09. 04:00
Orbán Viktor: Padlógáz, mert a tét hatalmas! ---- ha nemn nyerünk a közpénzdézsmálást is bukjuk, (én meg a havi 6 millás segélyemet is)
kunfia1
2024. június 08. 18:21
"Aki azt gondolja, hogy a Fidesz kampányában háborúval való "riogatásról" van szó, annak nem kell elhinnie, amit Orbán mond, elég, ha olvassa, hallgatja a megfelelö amerikai médiákat, a neves amerikai elemzök írásait, riportokat stb. Abból világos lesz, hogy a világ, - Amerika "jóvoltából" -, késhegyen táncol, a világháború már az elöszobában van. " És Orbán ráolvasással megszünteti, mint az államháztartási hiányt?
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. június 08. 18:13
Háborús riogatás, rettegtetés. A Fidesz tényleg lemegy a legmélyebb bugyorba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!