Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Egyértelmű üzenet érkezett Brüsszelbe: „Előbb engem agyon kell lőni, hogy a fiamat elvigyék katonának”

2024. június 01. 11:53

Intenzíven kampányol Deutsch Tamás.

2024. június 01. 11:53
null

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

„Mindenkit fölkeresünk szerte az országban” – mondta legújabb videójában Deutsch Tamás

Előbb engem agyon kell lőni, hogy a fiamat elvigyék katonának”

– mondta a Fidesz EP-képviselőjének az egyik választópolgár. „Előbb el kell jönni június 9-én ránk szavazni, hogy ez az őrültek háza nehogy bekövetkezhessen” – közölte Deutsch Tamás.

A videót  ide kattintva  tudja megtekinteni:

***

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 04. 15:58
Elvonási tünetek… Gyorsan egy csíkot a Fürtominak! 🫢🫢🫢
2024. június 01. 23:53 Szerkesztve
"gebsi1 jún01. 14:48 Tamás, hagyjuk már a rizsát. Eddig minden szart megszavaztatok amit a brüsszeli söpredék elétek rakott. Valódi, nemzeti érdekképviseletre van szükség nem pedig ócska szájhősködésre." Mi a faszszopó qrva anyádra gondolsz, szellemi fogyatékos? Az internacionalista baloldali magyar ellenzékre? Te elmebeteg trolladék, Teee… :DDD
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. június 01. 19:54 Szerkesztve
láttátok volna annak a sok külföldinek az elégedetlen kis arcát a szigeten a sok kis majomfigurácskának az volt az arcára írva ... hogy mernek ezek a magyarok kijönni a Margit-szigetre elvégre ki nem szarja le, hogy ez az ő országuk, mit zavarnak itt bennünket? míg onnan visszasétáltunk a a déli -hez minden 5-ik ember, akár gyalogos akár autós - külföldi volt .... onnan tudom hogy burkában magyar nem vezet ..kínai ..digó ... francia.. német ... mi a faszt keres itt ennyi idegen? pont tudtam beszélni Alexandrával - mondtam neki nyomják le karácsonyt, mint a bélyeget, amit viszont nem értek 1,5m-re voltam tőle, ha ellenséges szándékom lett volna, mire bárki magához tér már kitekerhettem volna a nyakát nem szabad ilyen személyeket ilyen lazán védeni - nem olyan világot élünk... nem gondoltam, hogy ilyen alacsony és hogy ilyen csinos ---
nemecsekerno_007
2024. június 01. 18:16
törölt felhasználónemecsekerno_007 2024. június 01. 12:48 ,,Magyarországon nincs baloldal meg jobboldal. Minden…,, Oké. Akkor az olyan opportunista élősködők mint ti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!