Menczer: Magyar Péter ugyanolyan, mint az összes többi baloldali politikus (VIDEÓ)

2024. május 30. 12:53

„Magyar Péter, aki állatnak nevezett bennünket, pontosan ugyanolyan, mint Bangóné Borbély Ildikó, aki patkánynak nevezett bennünket” – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. május 30. 12:53

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy Magyar Péter kihaló állatfajnak nevezte a kormánypárti szavazókat. Menczer Tamás egy videóban reagált Magyar kijelentésére.

Magyar Péter ugyanolyan, mint az összes többi baloldali politikus.

Magyar Péter, aki állatnak nevezett bennünket, pontosan ugyanolyan, mint Bangóné Borbély Ildikó, aki patkánynak nevezett bennünket” – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint fontos, hogy erre mindenki emlékezzen június 9-én, és „adjunk csattanós választ”.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
btete757
2024. május 30. 23:10
Nem sokkal sikeresebb. A Gyurcsány párt már 10 % alatt van és megy mág lejjebb is, a TISZA meg árad egy hónap alatt 25 % on állés menni fog még feljebb is.
cccbasatu
2024. május 30. 21:42
Te hülye gyerek Psziho Peti fidesznyik volt és átment a TISZA pártba.Tehát a ti kutyátok kölyke és szélsőjobboldali mint a fidesznyik.Mellesleg pont a ti fegyvereitekkel harcol ellenetek és úgy néz ki hogy nem is eredménytelenül.Persze a baloldal egy része és a fidesznyik egy része már szintén a TISZA pártot támogatja.A népszerűségi indexük már magasabb mint a fidesznyiké!
Lajoss
2024. május 30. 18:01
Tomi,borzalom,amit előadsz…🤮🤮🤮
Hopszjuliska
2024. május 30. 17:05
Hát! Szerintem rosszabb - összegződik benne minden aljas kommunista tulajdonság. Változatlanul nem értem a követőit - egy pszichiátriai kórkép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!