Aférfiúr pártjának EP-képviselője világosan elmondta, hogy ők nem akarnak rezsicsökkentést

2024. szeptember 28. 18:57

Nincs semmi új hát a nap alatt, a Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány.

2024. szeptember 28. 18:57
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Nyitókép: Deutsch Tamás Facebook-oldala

„Aférfiúr (Mr. The Man) pártja évente 2 millió forintos rezsiáremelést akar minden magyar családnak!

A tiszások Brüsszelben az első adandó alkalommal megtámadták a rezsicsökkentést.

A rezsicsökkentésnek köszönhetően ma a magyar családok a legalacsonyabb áram- és gázárakat fizetik az egész Európai Unióban. Aférfiúr pártjának EP-képviselője azonban világosan elmondta, hogy ők nem akarnak rezsicsökkentést. Ha a TISZA Párt programjának megfelelően eltörölnék a rezsicsökkentést, az brutális áram- és gázáremelést jelentene, évente 2 millió forintot vennének ki minden magyar család zsebéből!

De honnan is ismerős ez a rezsicsökkentés elleni durva ellenzéki támadás?

Hát persze, pontosan ugyanezt csinálta az összes, aférfiúr által csak „óellenzéknek” mondott dollárbaloldali magyar EP-képviselő: kimentek Brüsszelbe és onnan támadták a rezsicsökkentést, a magyar érdekeket, a magyar embereket.

Nincs semmi új hát a nap alatt, a Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány.

Aférfiúr, el a kezekkel a rezsicsökkentéstől!

A rezsicsökkentést, ahogy eddig a dollárbaloldallal, úgy most magukkal szemben is meg fogjuk védeni!

Ennyi.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

Sem a tévés szereplés miatti műhisztit levágó Magyar Péter, sem a mellé rendelt asszisztensek nem fognak 2026-ig vitázni.

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. szeptember 28. 21:33
Afférficsúr.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. szeptember 28. 21:27 Szerkesztve
recipdoki 2024. szeptember 28. 20:08 "Egy kis paradicsomot lehetett volna itt létrehozni ha nem ilyen korrupt, mohó, nemtörődöm, hazug, patkàny" ellenzékiek lennének. Akik külföldi bolsevik terrorista ellenségeink pribékjeiként, orgyilkosaiként ott ártanak és olyan durván az állomáshelyük ügyének, ahol és ahogyan csak tudnak. Akik mindent akadályoznak, hazudoznak, gyűlölködnek, belekötnek az élő fába, rágalmaznak minden jót és felmagadztalják az aljas és kártékony dolgokat. Magyarország teljesítménye csodálatos ahhoz képest, hogy ezek a gazemberek micsoda rettenetes merényleket, szabotázst, rombolást követnek el ellenünk. Képzeljük csak el, hol tarthatnánk Pol Pet, Gyurcsány, Szamuely, Rákosi, Dobrev, Apró, KamuGeri, "Che" Atka, Berija, Donáth, 444, telex, Soros, Kuncze, Weber, a Bader-Meinhof csoport, Pressman, RTL nélkül...
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 21:05
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­ ­s­­­z­e­­x­i­­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
CsakOlvas
2024. szeptember 28. 21:03
Pelso j. 2024. szeptember 28. 20:49: Így is lenne, ha az a lenne nem lenne. Ilyen hátszéllel, milyen kormány sikerülne? Félreértés ne essék, nem Rajtatok múlik, Pelso. Valamit máshol, másképp? Bob bácsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!