A DK és a Momentum mutáns utódja, a Tisza gyorsan tanul

2024. szeptember 25. 12:08

Sem a tévés szereplés miatti műhisztit levágó Magyar Péter, sem a mellé rendelt asszisztensek nem fognak 2026-ig vitázni.

2024. szeptember 25. 12:08
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook-oldala

„A DK és a Momentum mutáns utódja, a Tisza gyorsan tanul. 

Sem a tévés szereplés miatti műhisztit levágó, a feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló magyar péter, sem a mellé rendelt asszisztensek nem fognak 2026-ig vitázni. Legfeljebb a szponzoraik által befenyített médiumokban (pl.atv-ben, ahol már műsort is megszüntettek, a HVG -ben, itt újságírót rúgtak ki a kedvéért , a többi átállított nemzetközi seggnyalóról már nem is beszélve) szólóznak majd. 

Az ok pedig végtelenül egyszerű‼️ 

A vita során kiderülhet, hogy a

A

  • háború és béke 
  • szankciók 
  • bevándorlás 

Vagy éppen a hölgy esetében a rezsicsökkentésről éppen úgy gondolkodnak, mint az ellenzéki térfelén általuk váltott DK és Momentum.

B teljesen üres, a magyar viszonyokra reflektálni képtelen, globalista csapattal állunk szemben. (Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a képviselőik mellé jól kipróbált olasz, görög vagy német asszisztenseket rendelt a láthatatlan kéz) 

AB ami a legvalószínűbb az, hogy mindkettő egyszerre igaz rájuk. 

Ezt persze a feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló magyar péter, illetve a szponzorai is tudják, ezért rejtegetik a kis csapatot.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. szeptember 25. 14:01
Bezzeg Kötter Tamás lassan sem!
kekszalagosautistamarki
2024. szeptember 25. 13:41
állandóan rossz ajtón kopogtat magyar péter, hát miért nem szed fel egy fogatlan 50-es tiszalotyót akár háremet is tarthat belőlük, kiélheti az összes nácisztikus vágyát és a fogazástól sem kell tartania
Agricola
2024. szeptember 25. 13:35
Lefelé folyik a Tisza!
Lajoss
2024. szeptember 25. 12:42
Biczitomi…már csak te hiányoztál… Téged az agitprop.osztály fizet,vagy a megafon? 😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!