Megszólalt Marco Rossi: Magyar Péter pártjának EP-képviselője engedély nélkül visszaélt a képével

2024. szeptember 28. 20:05

A szövetségi kapitány visszautasította, hogy a Tisza Párt politikusa politikai célokra használta fel a közös fotót.

2024. szeptember 28. 20:05
ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

Egy Tisza-párti politikus kampányfotóján tűnt fel a válogatott mestere, aki nem gondolta, hogy ez lesz a mindennapos rutinnak számító szurkolói fotózkodásból – írja Nemzeti Sport.

Labdáról labdára! Visszavesszük a hazánkat, a sportunkat, a focinkat! Hajrá, magyarok! TISZA Párt” – írta szombati Facebook-posztjában a Marco Rossival, láthatóan egy repülőtéren készült közös fotója mellé Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt európai parlamenti képviselője. 

A sportlap beszámolója szerint rajtuk kívül még két hölgy és egy fiatalember látható a képen, amely 

ezzel a posztszöveggel sokak számára azt is sugallhatja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a baloldali párt aktivistája lett. 

Egy újabb posztban aztán némi magyarázkodás következett, miszerint a képen szereplők bemutatkoztak „Rossi kapitánynak” és engedélyt is kértek a fotó közzétételéhez, de mégis egyértelműnek látszik, hogy a magyar válogatott szakvezetőjének jóváhagyása és akarata nélkül használták politikai célra a képét. 

A Nemzeti Sport megkeresésére ugyanis Marco Rossi ezt közölte:

Néhány utas tegnap arra kért, hogy készítsünk közös fotót, mint sok más alkalommal. Nem ismertem őket, és nem adtam rá engedélyt, hogy a képet politikai üzenethez használják. Természetesen nem szeretnék bevonódni semmilyen politikai vitába, sőt általában is elmondhatom, hogy csak azért járulok hozzá az ilyen képek közzlétételéhez a közösségi médiában, hogy aki posztolja vagy látja, a kedvét lelje benne, tegnap is így történt.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Kérdés, hogy mit szól ehhez a mester?

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. szeptember 28. 22:16
Micsoda pitiáner szarházik ezek a tiszavirágos senkik.
2024. szeptember 28. 22:13 Szerkesztve
Nem újdonság amit a Tiszások csináltak, korábban Magyar Péter szelfizett a Brüsszelbe tartó MCC-s diákokkal. Ott is tudtuk nélkül ocsmánykodott. Velük reklámozta magát.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 21:55
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
marcon-2
2024. szeptember 28. 21:53 Szerkesztve
Tudjuk-tudjuk, Magyar Péter Marco Rossival együtt irányítja a magyar válogatott felkészülését a válogatott mérkőzésekre már 2018 óta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!