Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Magyar Péter szintet lépett: kihaló állatfajnak nevezte a kormánypárti szavazókat

2024. május 29. 08:50

Csak a szokásos: emberi méltóságában alázott meg több millió választópolgárt a Tisza párt alelnöke.

2024. május 29. 08:50

Nyitókép: Magyar Péter ismét sértő, gyalázkodó kijelentést tett. Fotó: Attila Kisbenedek/AFP

Magyar Péter kihaló állatfajtának titulálta a fideszeseket az egyik utcai fórumán – írja a Magyar Nemzet. Nem ez volt az első eset, hogy Magyar és munkatársai gyűlöletkeltő, gyalázkodó kijelentéseket tesznek. Mindezt a stílust a 2022-es választási kampányban Márki-Zay Péter hozta, a baloldal akkori miniszterelnök-jelöltje

 trágyával etetett gombákhoz hasonlította a kormánypárti szavazókat, a vidékieket pedig ostobának és agymosottnak. 

Magyar Péter korábban is tett botrányos kijelentéseket és a fenyegetőzés sem áll távol tőle. Azt is mondta korábban, hogy június 8-án a Hősök terén nem lesznek békések, azt a tömeget nem lehet majd megállítani. 
 

Ezt is ajánljuk a témában

De nem csak Magyar Péter, hanem a kollégái is személyeskedő, fenyegető kijelentésekről híresek. Magyar egyik fontos háttérember, aki a párt „operatív tisztjeként” segíti a rendezvények, tüntetések, utcai fórumok szervezését, Radnai Márk, a Jobbik korábbi kommunikációs igazgatójának, Radnai Lászlónak a fia. A Tűzfalcsoport szúrta ki, hogy Radnai Márk filmrendező például 2015-ben durván megfenyegette Koltai Tamás színikritikust, aki állítólag többször leszólta már Radnai munkáját: 

„Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy kártékony csótány. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. 

Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!”

A Tisza párt egyik európai parlamenti képviselőjelöltje, Kollár Kinga sem fogta vissza magát, amikor 2022-ben agymosott népnek nevezte a magyarokat egy Facebook-bejegyzésében. A gyalázkodó, sértő kijelentések Márky-Zay Pétertől sem álltak távol, aki odáig merészkedett anno, hogy trágyával etetett, sötétben tartott gombákhoz hasonlította a kormánypárti szimpatizánsokat, de elhangzott az is, hogy ostobák és aberráltak. A vidéki embereket is mélyen sértő kijelentéseket tett a hódmezővásárhelyi polgármester, például azt állította, hogy ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.

Ezt is ajánljuk a témában



 

 

Összesen 601 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oregur4
2024. június 13. 17:54
Fed74!!! Te kis- esetleg nagy kupac 💩💩💩💩 rakás!!!! Buksika, buksika te kis pedobuzu átoperált munkásőr ivadék! Olyan sötét vagy, hogy a legsötétebb pincében is verőfényes napsütés van hozzád képest!!! Hihihi. Ráadásul fogytok mint nyáron a hógolyó, egy időközi választást se tudtok megnyerni, de még itt a kommentelők között se éritek el az öt százalékot!!! Daloljál buksika, kis kutyuli, akit a vezíre megkötve tart, akkor mit is akarsz??? Egyébként, amíg nem kétharmados, hanem "csak" egyszerű többséggel nem nyertek, addig HALGASS a neved kutyuli, és szólj a gazdidnak, hogy a láncot addig ne oldja el! Höhöhö
Valodi
2024. május 30. 10:17
5m007h 0p3ra70r 12:27 "betolta garantált alapba, a hozamból fizeti a törlesztőket. Míg az asszony egyetemre járt felvettük a diákhitelt 7%-os kamatra, betoltuk 17%-os megtakarításba." - höhöhö ... biztosan a Münchausen Állampapír Alapba! Fedezi a sok-sok ÁFAcska ....
2024. május 30. 02:22
No, akkor én--jómagam-- IS(!) A "KIHALÓ ÁLLATFAJ" EGY EGYEDE VAGYOK-VOLTAM-ÉS LESZEK IS(!) Merthogy én és kiterjedt családom egytől-egyig MIND(!!!) "kormánypárti" azaz FIDESZ-KDNP SZAVAZÓK VOLTUNK MINDIG IS ÉS AZOK LESZÜNK 2024.JUNIUS 9-ÉN IS. EZ OLYAN BIZTOS--ÜZENEM MAGYAR PÉTERNEK ÉS HIVEINEK--MINT AZ, HOGY REGGEL FÖLKEL A NAP.
Palatin
2024. május 29. 23:06
Magyar Péter sikerei ellenére, biztos vagyok abban, - és ezt nem csak vigasztalásból mondom -, hogy a magyarok sem maflábbak más népeknél. Söt, nyugaton néha az az érzése az embernek, hogy szinte mindenki meggágyult. Vannak, akik örülnek, hogy háború lesz. A magyaroknak, - legalábbis a fideszeseknek -, még van legalább egy bizonyos tartásuk. A többi magyar a nyugati csöcselék szintjén van, mentségükre legyen mondva, hogy annál nem rosszabbak. Hol röhögünk, hol bosszankodunk Magyar Péteren, de inkább rántsuk le róla a burkát. Ha Magyar Péter nevének betüit egy kicsit rendbe szedjük, a következö titkok derülnek ki: "Agyam pert ér" - MP ezzel indokolta, hogy Orbánt feljelenti, "Agyrém parte" - "parte" a németböl származó tájszó, jelentése: lakótárs. "Agyam reptér" - MP válasza, arra a kérdésre, hogy honnan repülnek ki a hazugságai? "A gyep rém tar" - Karácsony, MP büntársa, a parkok gyepszönyegét átadta az enyésztenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!